Libnet.ro
UNICEF

12:15

NOI IMAGINI cu AGRESIUNILE Jandarmeriei asupra jurnalistilor. OMUL-CHEIE din Piata Victoriei ii smulge telefonul unui reporter, iar apoi jandarmii ii aplica o corectie (VIDEO)

B1 B1,
NOI IMAGINI cu AGRESIUNILE Jandarmeriei asupra jurnalistilor. OMUL-CHEIE din Piata Victoriei ii smulge telefonul unui reporter, iar apoi jandarmii ii aplica o corectie (VIDEO)

Noi imagini cu violentele comise de jandarmi asupra jurnalistilor la protestul Diasporei din Viata Victoriei. intr-o inregistrare video publicata pe Facebook, se vede cum barbatul imbracat in alb la protestul. continuă pe B1

EFJ si IFJ au alertat Consiliul Europei cu privire la agresiunile jandarmilor asupra jurnalistilor din Romnia

Federatia Internationala a Jurnalistilor si Federatia Europeana a Jurnalistilor au sesizat Platforma pentru Protectia Jurnalismului din cadrul Consiliul Europei cu privire la agresiunile jandarmilor la adresa jurnalistilor, din data de 10 august 2018, relateaza Agerpres.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

Noi imagini de la proteste. Mai multi barbati, filmati in timp ce pregateau sticle incendiare - VIDEO

Noi imagini socante apar dupaprotestul violent din Piata Victoriei. Mai multi barbati agresivi au fost surprinsi in timp ce pregateau sticle incendiare, pe care ulterior le-au aruncat in.

Noi imagini cu Sebastian Ghita: Fostul deputat a fost fotografiat pe o plaja de lux (VIDEO)

Fostul deputat Sebastian Ghita, care a primit recent statutul de azilant in Serbia, a fost surprins pe o plaja de lux din Muntenegru. Dat in urmarire internationala dupa fuga din Romania, Ghita a.

Prima reactie a sefului Jandarmeriei, dupa interventia brutala din Piata Victoriei: Colegii mei si-au facut datoria.Oamenii n uniforma si merita respectul nostru

Seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos, a declarat, in prima iesire publica dupa interventia brutala din Piata Victoriei, ca jandarmii si-au facut datoria sica oamenii in uniforma isi merita respectul nostru. Jandarmii astia care au umplut tot netul acum sunt aceeasi pe care i-ati vazut la inundatii, care au scos oameni din zapada, a spus Cucos. Daca cineva se face vinovat de ceva, indiferent daca e in uniforma sau civil, va fi tras la raspundere, a adaugat el.

Fost sef SRI: Interventia Jandarmeriei este complet iesita din normal. Ne indepartam de democratia pe care am dorit-o cu totii (VIDEO)

Fostul director al SRI Costin Georgescu condamna interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri din Piata Victoriei. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )