Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nominalizari Primetime Emmy 2020. Cele mai bune seriale si cei mai buni actori. Lista completa

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Primetime Emmy 2020. Cele mai bune seriale si cei mai buni actori. Lista completa

Miniseria Mrs. America si serialul Killing Eve, actorii Jennifer Aniston, Mark Ruffalo si Michael Douglas se numara intre nominalizatii celei de-a 72-a editii a premiilor Primetime Emmy. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Temperaturile caniculare dau batai de cap oricui, mai ales in perioada dupa-amiezii cand soarele parca loveste cu cele mai puternice raze. Cum sa tii piept caldurii? Iata 6 retete pentru bauturi racoritoare care te vor face sa uiti de tot! 6 retete pentru bauturi racoritoare Zilele calduroare de vara pot fi domolite cu orele petrecute .

Cele mai importante doua zile pentru creatorii de jocuri din Romania: Dev.Play se va derula in noiembrie

Evenimentul Dev. Play va fi, in 2020, exclusiv online pe 3 si 4 noiembrie. Conferinta e dedicata dezvoltatorilor de jocuri video pentru Europa de Est. Tema principala a editiei de anul acesta.

Nominalizari Emmy 2020: cum domina Netflix si HBO industria serialelor

Premiile Emmy 2020 vor fi decernate si anul acesta, desi formatul va fi adaptat la vremurile de pandemie. La fel ca anul trecut, Netflix si HBO domina topul nominalizarilor. Premiile Emmy,.

Nominalizarile Emmy 2020! Cine va castiga?

Au fost anuntate nominalizarile Premiilor Emmy 2020, echivalentul Oscarurilor din televiziune. Show-urile The Mandalorian, Insecure si Schitts Creek sunt printre favorite. Iata lista nominalizarilor.

Ucraina: Persoanele aflate in arest pot cumpara vouchere pentru conditii de detentie mai bune

Ucrainenii aflati in arest preventiv pot cumpara vouchere in valoare de 72 de dolari pe zi, cu care beneficiaza de conditii mai bune de detentie, cum ar fi aer conditionat sau cuptor cu microunde, relateaza agentia Reuters citata de Agerpres.

Cantitatea de acizi trans - cele mai nocive grasimi sintetice, responsabile de mii de decese anual - din produsele de patiserie, mezeluri, fast food, prajituri, biscuiti sau chipsuri va trebui limitata drastic pe piata din Romania

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse aici - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente, prevede o lege adoptata de Parlament. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania. Produsele alimentare care nu sunt conforme nu vor mai putea fi introduse pe piata dupa data de 1 aprilie 2021. Pe piata exista alimente care contin chiar si in proportie de 40-50% acizi grasi trans nesaturati. Acestea sunt prezente in special pe piata sud si sud-est europeana.

Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

In ultimele luni au fost trimise Comisiei Europene cereri de rambursare in valoare de 2,2 miliarde de euro pentru masuri medicale si economice - tara noastra inregistrand acum una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european, precum si la oportunitatile de finantare din exercitiul 2021-2027, prevazute a fi disponibile inca de la inceputul urmatorului ciclu, conform unui comunicat transmis redactiei.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania s-a facut de ras cu Oferta saptamanii. Clientii, socati de ce au vazut in magazin

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, cu magazine in toata tara, s-a facut de ras dupa ce a afisat in magazine Oferta saptamanii. Clientii au fost socati de reducerea generoasa pe care urmau sa o primeasca la un tip de carnati.

Coronavirus in Romania: Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe noi cazuri raportate Covasna, singurul judet cu 1 caz de imbolnavire

Judetele Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de COVID-19 raportate in 24 de ore, in timp ce in Bucuresti au fost raportate 67 de noi imbolnaviri noi, mult mai putin comparativ cu ultima perioada. De remarcat insa ca au fost facute mai putine teste, asa cum se intampla de obicei la sfarsitul saptamanii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )