Libnet.ro
UNICEF

10:15

BE EU. Norme pentru protectia agricultorilor din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BE EU. Norme pentru protectia agricultorilor din Uniunea Europeana

Europarlamentarii voteaza un serie noua de norme care vor asigura protectia tuturor agricultorilor si a intreprinderilor mici si mijlocii din UE impotriva practicilor de rea credinta din partea partenerilor de. continuă pe Antena3

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Kelemen Hunor: Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat ieri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen, relateaza Agerpres.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen, potrivit Agerpres .

Turcia a intrat in recesiune, pentru prima oara din 2009 / Autoritatile au instalat standuri unde se vand legume si fructe la preturi reduse

Suferind de o puternica inflatie, Turcia a intrat in recesiune, pentru prima oara din 2009, o veste proasta pentru putere, cu trei saptamani inainte de alegerile locale, scrie AFP.

Gabriela Firea, despre masurile luate pentru repararea gropilor din Capitala: Vor incepe lucrari extinse de reabilitare a carosabilului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca au fost luate masuri pentru repararea a 600 de gropidin Bucuresti si ca in continuare se lucreaza pentru solutionarea problemei. Cea.

Noile reguli de TVA, mai eficiente pentru comertul electronic din UE

Vanzarile online in cadrul UE ajung anual la aproximativ 550 miliarde euro, aproximativ 96 miliarde euro provenind din vanzari transfrontaliere. Una dintre consecintele majore ale dezvoltarii comertului online este ca legislatia de TVA trebuie sa tina pasul si sa se adapteze evolutiei afacerilor. Astfel, Consiliul European a adoptat in decembrie 2018 noul pachet legislativ privind vanzarile de bunuri si servicii online in cadrul Uniunii Europene care va schimba radical regulile de TVA, implementarea sa urmand sa aiba loc in doua etape, respectiv in 2019 si 2021.

PMP va vota pentru excluderea FIDESZ din PPE

Colegiul National al PMP a hotarat luni, cu unanimitate de voturi, sa dea un mandat de sustinere propunerii de excludere din PPE a Fidesz, partidul premierului ungar Viktor Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )