Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nota interna in PNL, impotriva lui Dan Diaconescu: Liberalii, instruiti sa spuna ca patronul OTV este un mascarici

B1 B1,
Nota interna in PNL, impotriva lui Dan Diaconescu: Liberalii, instruiti sa spuna ca patronul OTV este un mascarici

Dan Diaconescu este falimentar, incapabil sa-si plateasca datoriile si un mascarici in politica, asa sunt instruiti liberalii sa ia in discutie subiectul Oltchim si castigatorul licitatiei. continuă pe B1

Negocierile privind Oltchim, intrerupte. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este unul ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Negocierile privind Oltchim, suspendate. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Dan Diaconescu: Am probe in baza carora imi permit sa cer DEMISIA premierului Ponta.

Dan Diaconescu a acuzat in direct, la Romania TV, ca Ministerul Economiei a incalcat secretul negocierii, iar oferta sa de preluare a Oltchim a ajuns in presa. DD a anuntat ca va depune plangere penala impotriva guvernantilor, potrivit Rtv. net. Cu 48 de ore inainte de termenul limita pentru semnarea contractului de preluare a Oltchim, castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, i-a reprosat lui Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSI), ca este .

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Banking sources have confirmed the accuracy of our observation that the letter of Gliding Ltd from Amsterdam, which guarantees that Dan Diaconescu has 45 million Euros available in an account with HSBC is not credible, first of all because letters of guarantee can't be accepted when they come from just about any company.

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul .

Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, sa incheie contractul de vanzare-cumparare a Oltchim in termen de maxim 10 zile din momentul in care a fost declarat adjudecatar al licitatiei. Cel putin asa sustin avocatii sai care invoca HG 577/2002, art. Potrivit actului normativ, in termen de 10 zile de la data intocmirii procesului-verbal comisia de negociere si ofertantul declarat castigator vor putea definitiva si incheia contractul de vanzare-cumparare de actiuni. Practic, partile implicate pot incheia contractul in 10 zile, dar nu sunt obligate. In cazul in care va fi eliminat din licitatie, Dan Diaconescu va actiona statul in judecata.

VIDEO. Dan Diaconescu: Merg la banca dupa banii de salarii. ...

Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului, potrivit Realitatea. net. Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii, a declarat luni Dan Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca este vorba .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )