Libnet.ro
UNICEF

11:15

Negocierile privind Oltchim, intrerupte. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este unul ostil si impotriva noastra

B1 B1,
Negocierile privind Oltchim, intrerupte. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este unul ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este. continuă pe B1

Negocierile privind Oltchim, suspendate. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Negocierile pentru Oltchim, in impas. Diaconescu sustine ca negocierile pot dura pana in februarie 2013

Telenovela in direct Oltchim continua si in aceasta saptamana. Azi e termenul final pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare al combinatului si sa plateasca cele 45 de.

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Negocierile dintre Ministerul Economiei si Dan Diaconescu, nefinalizate: Guvernantii nu vor sa ne ia banii

Negocierile dintre reprezentantii Ministerului Economiei si Dan Diaconescu nu s-au finalizat vineri seara, dupa patru ore de discutii, astfel ca omul de afaceri a cerut Guvernului sa continue negocierile, dar si.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

Negocierile privind privatizarea Oltchim vor fi reluate pe 1 octombrie

Dan Diaconescu nu va semna contractul de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim in aceasta seara n. red. 28 sept. ), discutiile urmand sa fie reluate luni dimineata. Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la Ministerul Economiei, pentru o noua runda de negocieri in privatizarea Oltchim, afirmand ca banii au fost intotdeauna la dispozita guvernului, dar mai trebuie ca si dl Ponta sa vrea acesti bani. Potrivit unor surse guvernamentale, Dan Diaconescu nu a putut dovedi pana in acest moment faptul ca detine cele 45 de milioane de euro pentru plata actiunilor Oltchim.

Dan Diaconescu, despre esecul negocierilor pentru Oltchim: Statul nu vrea sa-mi ia banii.

Dan Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerul Economiei unde au avut loc negocierile pentru contractul privind preluarea Oltchim, ca le ofera un termen de 48 de ore Guvernului pentru a gasi o solutie pentru ca acesta sa plateasca salariile muncitorilor din combinat, potrivit Rtv. net. Noi vrem sa salvam combinatul, vrem sa dam banii, guvernantii nu vor sa ne ia banii si guvernantii nu vor sa redeschida acest combinat. ) Noi oferim din acest moment 48 de ore Guvernului actual .

Astazi se decide soarta Oltchimului. Dan Diaconescu si senzationala lui incercare de a face rost de bani. Negocierile s-au tinut pana tarziu in noapte

Negocierile privind semnarea documentelor de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim s-au incheiat tarziu in noapte. Astazi, se va face ultima incercare, luni fiind termenul final. Avocatul lui Dan Diaconescu.

Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: in momentul asta nu exista ...

Negocierile pe marginea contractului de privatizare a Oltchim au fost suspendate, luni, fara a se comunica o data ulterioara pentru reluarea discutiilor privind plata actiunilor pentru combinatul de la Ramnicu Valcea, au anuntat avocatii lui Dan Diaconescu. In momentul asta nu exista niciun termen cu privire la semnarea contractului, ba da exista 13 februarie, a declarat unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, la iesirea de la sediul Ministerului Economiei. Intrebat de .

Dan Diaconescu: Daniel Chitoiu mi-a cerut scuze din partea sa, a premierului Ponta si a Guvernului

Dan Diaconescu a declarat luni dupa-amiaza, dupa negocierile de la Ministerul Economiei privind semnarea contractului pentru cumpararea combinatului Oltchim, ca ministrul Daniel Chitoiu i-a prezentat scuze atat.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )