Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nou caz de coronavirus: Un barbat tot din Bucuresti, revenit din Stuttgart. Bilantul a ajuns la 37 de infectari

B1 B1,
Nou caz de coronavirus: Un barbat tot din Bucuresti, revenit din Stuttgart. Bilantul a ajuns la 37 de infectari

Inca un caz de coronavirus a fost raportat in Romania, miercuri dupa amiaza. Este vorba despre un barbat de47 de ani, din Bucuresti, care a calatorit la Stuttgart intre 26. El a . continuă pe B1

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Confirmarea unui nou caz de coronavirus in Romania va duce la al doilea scenariu al epidemiei

Confirmarea unui nou caz de coronavirus va duce la al doilea scenariu al epidemiei, iar masurile care vor fi luate vor fi mai restrictive. Astfel, daca va fi confirmat cel de-al 26-lea bolnav cu aceasta infectie, autoritatile vor lua masuri suplimentare, a anuntat secretarul de stat Nelu Tataru.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Directoarea scolii din Bucuresti in care s-a dat alerta de coronavirus: incercam sa prevenim, iar efectele sa fie minime

Directoarea scolii din Bucuresti, in care invata fiica unei femei diagnosticate cu coronavirus, a alertat autoritatile dupa ce a aflat ca eleva a continuat sa vina la scoala, desi mama ei fusese testata pozitiv pentru COVID 19.

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus.

Un nou caz de coronavirus confirmat in Romania

In cursul zilei de 08 martie 2020 al paisprezecelea caz de coronavirus - COVID 19 - a fost confirmat la o femeie de 42 de ani din Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )