Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nou protest anuntat pentru marti! Profesorii vor purta banderole tricolore, nemultumiti de situatia din educatie

B1 B1,
Nou protest anuntat pentru marti! Profesorii vor purta banderole tricolore, nemultumiti de situatia din educatie

Sindicalistii Federatiei Spiru Haret vor purta, incepand de marti, banderole tricolore pentru a atrage atentia asupra situatiei actuale din educatie. Cadrele didactice au mai multe revendicari, printre. continuă pe B1

Profesorii membri ai Federatiei Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie

Profesorii membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie.

Nou protest n Piata Victoriei fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un nou protest a fost anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 18. 00, ca urmare a ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, fata de ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei.

Un nou motor TCe pentru Dacia Logan si Sandero

Dacia a lansat astazi, la Mioveni, noul motor TCe, care va fi utilizat pentru modelele Logan sI Sandero, dar care va fi prezent si pe modele ale altor marci, ca Nissan sau Renault.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )