Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nou record de audienta pentru Simona Halep. Cati oameni au urmarit finala castigata de ea la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Nou record de audienta pentru Simona Halep. Cati oameni au urmarit finala castigata de ea la Roland Garros

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros, dupa o finala de poveste cu americanca Sloane Stephens, cucerind primul ei trofeu important. continuă pe Adevărul

Simona Halep, la volanul unui nou bolid, dupa ce a castigat Roland Garros. Campioana a intors toate privirile

Odata cu castigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep si-a rotunjit serios veniturile. Campioana a fost vazuta pe strada la volanul unui Mercedes SLS AMG, in valoare de.

Ion Tiriac stie ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a sta in continuare in top

Simona Halep a cucerit, la Paris, primul sau turneu de Mare Slem, iar acum toate gandurile jucatoarei romane se indrepta spre un nou titlu important.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

Simona Halep, schimbare senzationala de look. Cum arata acum marea jucatoare de tenis - FOTO

Simona Halep a hotarat sa-si faca o schimbare de look, dupa ce sambata trecuta a castigat pentru prima data in cariera un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de tenis si-a vopsit parul si a ales sa.

Simona Halep, decizie RADICALA! Anuntul ii va intrista pe romani

Simona Halep a declarat ca nu crede ca va participa la turneul de la Bucuresti, ce va avea loc in perioada 16 si 22 iulie. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba.

Simona Halep spune ca probabil nu va participa la turneul de la Bucuresti

Liderul WTA, Simona Halep, a spus ca probabil nu va participa la turneul de tenis de la Bucuresti. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba si este destul de greu, a spus ea, potrivit news. ro.

Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationalaca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor,pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentul de pe Arena Nationala, in care primarul Gabriela Firea a fost huiduita, dar a precizat ca a mers la stadion strict pentru a impartasi cu fanii bucuria de a le arata trofeul castigat la Roland Garros, transmite news. ro.

Simona Halep: M-am dus pe Arena Nationala ca sa mpartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor si pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, att

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentul de pe Arena Nationala, in care primarul Gabriela Firea a fost huiduita, dar a precizat ca a mers la stadion strict pentru a impartasi cu fanii bucuria de a le arata trofeul castigat la Roland Garros, transmite news. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )