Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un nou scandal diplomatic in SUA. Hillary Clinton, personaj principal

Antena3 Antena3,
Un nou scandal diplomatic in SUA. Hillary Clinton, personaj principal

Hillary Clinton a admis, marti, ca ar fi fost mai bine sa fi utilizat un email oficial cat a detinut functia de secretar de Stat american, potrivit CNN, conform Mediafax. Ar fi fost mai bine sa fi utilizat doua. continuă pe Antena3

Povesti de la Casa Alba: Obama comunica prin email cu Hillary Clinton, dar nu stia ca era o adresa privata

Presedintele SUA, Barack Obama, a comunicat prin email cu Hillary Clinton, dar nu se cunostea configurarea contului online al fostului secretar de Stat american, anunta Casa Alba. Presedintele Obama nu era.

Ce spune Hillary Clinton despre scandalul e-mailurilor

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a admis, marti, ca ar fi fost mai bine sa fi utilizat un email oficial cat a detinut aceasta functie, informeaza Mediafax.

Documentarul Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic - presa

Documentarul televiziunii britanice Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic.

The Observer: Documentarul The Romanians Are Coming a provocat un adevarat scandal diplomatic

Documentarul televiziunii britanice Channel 4 despre imigrantii romani a provocat un adevarat scandal diplomatic, scriu jurnalistii de la The Observer. Ei amintesc despre scrisoarea trimisa de trei parlamentari.

Documentarul Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic

Documentarul televiziunii britanice Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic, comenteaza The Observer, mentionand scrisoarea trimisa de trei parlamentari romani ambasadorului Marii Britanii, care intreaba cum ar reactiona.

Documentarul Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic

Documentarul televiziunii britanice Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic, comenteaza The Observer, mentionand scrisoarea trimisa de trei parlamentari romani ambasadorului Marii.

Presa: Documentarul Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic

Documentarul televiziunii britanice Channel 4 privind imigrantii romani a declansat un scandal diplomatic, comenteaza The Observer, citat de The Guardian, mentionand scrisoarea trimisa de trei parlamentari romani ambasadorului Marii Britanii, care intreaba cum ar reactiona Londra la o campanie de denigrare a britanicilor.

VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Brasov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulante antice

Nici nu s-a stins bine scandalul in care o batrana externata in pijamale a murit de frig de un camp, ca un alt scandal a izbucnit la Spitalul Tractorul. O ambulanta antica a dus trei paciente care au fost scoase prin portbagaj din masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )