Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosul de cumparaturi al romanilor, tot mai mare. Dar micile afaceri sunt pe minus studiu

Hotnews Hotnews,
 Cosul de cumparaturi al romanilor, tot mai mare. Dar micile afaceri sunt pe minus studiu

Romanii cheltuie din ce in ce mai mult pentru aprovizionarea cu produse alimentare, luand in considerare cifrele de afaceri realizate de retailerii locali in ultimii 10 ani, iar situatia actuala va contribui la o crestere si mai spectaculoasa a acestei industrii. continuă pe Hotnews

Cel mai mare defect al zodiei tale: Taurii profita de oamenii din jurul lor

Cel mai mare defect al taurilor este faptul ca profita de oamenii din jurul lor pentru a obtine ceea ce isi doresc si sunt egoisti, tinand totul doar pentru ei, racii sunt zodiile obsedate de curatenie, carora le place ca fiecare lucru sa fie la locul lui si mereu mai gasesc cate ceva de aranjat sau de curatat, iar leilor le place foarte mult sa barfeasca si sa caute nod in papura, indiferent cine sunt persoanele despre care vorbesc, ignorand tot ce se intampla in jurul lor.

Tot mai multi romani revin in tara. Crestere importanta in Alba, a numarului de persoane aflate in carantina

A crescut semnificativ numarul persoanelor aflate in carantina institutionalizata in Alba, semn ca tot mai multi romani revin acasa din vestul Europei.

Topul telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie. Ce aparat a ocupat primul loc

Jurnalistii americani de la site-ul Toms Guide au realizat un top al telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie, dupa ce au testat zeci de device-uri. Vi-l prezentam si noi in materialul de mai jos.

Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Un imens avion Antonov 124-100, unul din cele mai mare aeronave din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni, aducand echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. Conform unor surse, pe parcursul acestei luni, inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale. AN-124 mai vine in Romania peste o saptamana.

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume.

Adevarata dimensiune a epidemiei de coronavirus in China ar fi de zece ori mai mare

Desi China a anuntat castigarea luptei cu noul virus gripal si a procedat la relaxarea masurilor restrictive impuse populatiei, in realitatea cifrele crizei din tara care a aparut Sars-Cov-2 ar fi mult mai mare.

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres.

Cine sunt oamenii care pun diagnosticul de coronavirus si ce anomalie ii afecteaza pe toti: Asistentul medical are salariu mai mare decat noi, e o aberatie

Personalul din laboratoarele medicale - biologi, biochimisti si chimisti - sunt oameni-cheie in aceasta perioada, in care se vorbeste foarte mult despre medicii din spitale. Chiar daca mai putin vizibili, ei sunt cei care prelucreaza in laboratoare testele pentru coronavirus si, practic, pun diagnosticul de infectare. Pandemia de coronavirus a prins Romania cu personal de laborator insuficient. in plus, biologii, biochimistii si chimistii se lupta de 2 ani, fara succes, sa repare o nedreptate din legea salarizarii, care a dublat sau chiar triplat salariile medicilor si asistentilor medicali, acum 2 ani. Ei au fost pur si simplu uitati. Si asa au ramas si acum.

Atmosfera de razboi in cea mai mare sectie de terapie intensiva din Spania. Medicii lucreaza in garzi de 24 de ore, iar psihiatrii spitalului au lansat un program de sprijin emotional

Spania se apropie incet, dar sigur de 145. 000 de cazuri de COVID-19, in timp ce numarul deceselor a trecut de 14. 500 al doilea bilant de pe glob, in conditiile in care doar SUA au mai multe imbolnaviri, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )