Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noua Dacia Sandero, cea mai buna alegere pentru francezi

Auto Ro Auto Ro,
Noua Dacia Sandero, cea mai buna alegere pentru francezi

Dacia Sandero este considerata cea mai buna masina din Europa la categoria sa de pret. Aceasta este concluzia test drive-ului realizat de una dintre cele mai influente publicatii franceze pe traseele montane din Andaluzia. continuă pe Auto Ro

Victor Ponta: Varianta regionalizarii cu 8 regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele 8 actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, potrivit Mediafax. Ponta a explicat, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele 8 regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila.

Ponta: Varianta regionalizarii cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, informeaza Mediafax. Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele opt regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila. In cazul in care deschidem cutia renegocierilor nu cred ca o mai terminam niciodata.

Bursele europene au avut cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni multumita Black Friday

Bursele europene au bifat cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni, multumita optimismului generat in jurul celor mai mari reduceri de peste ani, intitulate Black Friday si evolutiei pozitive a increderii.

Ponta: Varianta cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, transmite Mediafax.

Se construieste o noua minune a lumii! Mastaba, cea mai inalta opera de arta!

Cea mai inalta lucrare de arta din lume se va numi Mastaba, va avea 150 de metri inaltime, si va fi construita din butoaie de petrol colorate diferit. Locatia este una inedita- in mijlocul desertului, langa Abu Dhabi! Continue reading .

Saptamana trecuta, cea mai slaba din noiembrie

La Sibex, saptamana 19-23. 11 a fost cea mai slaba de pana acum din luna in curs, cu un total de 5553 de contracte si o valoare de 63,11 milioa-ne de lei.

Cea mai inalta autoritate judiciara denunta noile prerogative ale presedintelui Morsi

Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt a denuntat, astazi, noile prerogative ale presedintelui islamist Mohamed Morsi care pun deciziile sale la adapost de recursurile in justitie, relateaza AFP, potrivit surselor de presa.

Egipt. Cea mai inalta autoritate judiciara denunta noile prerogative ale presedintelui islamist Morsi

Update 15:30 - Cea mai inalta autoritate judiciara din Egipt a denuntat, sambata, noile prerogative ale presedintelui islamist Mohamed Morsi care pun deciziile sale la adapost de recursurile in justitie, relat.

RCS RDS: Nu mai difuzam Discovery pentru ca tarifele cerute sunt de 3 ori mai mari decat pentru alte canale similare

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piata locala, cu peste 3 milioane de abonati, nu mai poate difuza canalele Discovery, pentru ca tarifele percepute de compania de continut sunt de 3 ori mai mari decat pentru alte canale similare,.

Liderii europeni cauta un compromis in votul bugetului UE. Analisti: Pozitia lui David Cameron, cea mai greu de depasit

Negocierile continua vineri, la Bruxelles, pentru stabilirea bugetului Uniunii Europene pentru 2014-2020. Sefii de stat au discutat ieri noua propunere a presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )