Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noua declaratie pe proprie raspundere a fost modificata, vineri dupa-amiaza. Ce au uitat autoritatile sa adauge

Antena3 Antena3,
Noua declaratie pe proprie raspundere a fost modificata, vineri dupa-amiaza. Ce au uitat autoritatile sa adauge

Noua declaratie care trebuie completata pentru a putea parasi localitatile de domiciliu a fost actualizata dupa ce multi romani au sesizat nemultumiti autoritatile. continuă pe Antena3

Stare de alerta in Romania |A fost actualizata declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata noul model

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate sau din zona metropolitiana a fost deja modificata din prima zi de stare de alerta. La rubrica motive justificate, a fost asufel introdusa.

Stare de alerta. Mai trebuie completata declaratia pe proprie raspundere dupa iesirea din starea de urgenta?

Pe fondul pandemiei de coronvirus, la 15 mai starea de urgenta va fi inlocuita cu starea de alerta, insa este incert daca mai este necesar ca declaratia pe proprie raspundere sa fie completata. Potrivit.

Efectul deciziei CCR: Nu e nevoie de declaratie pe propria raspundere pentru iesirea din localitate, mall-urile raman inchise

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca ordonanta de urgenta care reglementeaza starea de alerta e constitutionala, cu conditia ca drepturile si libertatile cetatenilor sa nu fie ingradite printr-o noua ordonanta de urgenta, ci printr-o lege organica. Prin urmare, nu va mai fie nevoie de o declaratie pe proprie raspundere pentru a circula in afara localitatii. insa terasele vor ramane inchise. De asemenea, toate masurile anuntate de Klaus Iohannis vor intra in vigoare.

Noua declaratie pe proprie raspundere valabila din 15 mai. Descarca documentul

Autoritatile au dat publicitatii un nou model de declaratie pentru parasirea localitatii. Vom putea iesi din localitate pentru participarea la evenimente familiale, cu un numar limitat de persoane si cu respectarea regulilor de distantare sociala.

DOCUMENT Declaratia pe propria raspundere pentru parasirea localitatii a fost modificata Noul model este editabil

Declaratia pe propria raspundere pentru parasirea localitatii a fost actualizata pentru a oferi posibilitatea de a calatori pe distante mari si pentru cumparaturi. Noul model este editabil. Descarca aici Declaratia pe propria raspundere pentru parasirea localitatii in timpul starii de alerta in forma editabila.

Declaratia pe propria raspundere necesara pentru a iesi din localitate a fost modificata deja, desi abia a fost creata. Descarca noul document

Declaratia pe propria raspundere pe care romanii trebuie sa o completeze in cazul in care vor sa paraseasca localitatea de domiciliu a fost actualizata. Autoritatile au introdus la sectiunea Motive justificate exemplul asigurarea de bunuri ale persoanelor si animalelor de companiedomestice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )