Libnet.ro
UNICEF

21:16

O noua zi libera. Iohannis a promulgat legea

Adevărul Adevărul,
O noua zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire. continuă pe Adevărul

24 ianuarie devine zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire.

O noua zi libera pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie a fost declarata zi libera nelucratoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, devine zi libera nelucratoare. Camera Deputatilor a adoptat initiativa la inceputul.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 24 ianuarie devine zi libera

Ziua de 24 ianuarie a fost declarata, vineri, sarbatoare legala si zi nelucratoare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de modificare a Codului Muncii, astefel incat ziua sa marcheze unirea Principatelor din timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 14 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa.

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 24 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa.

Presedintele Klaus Iohannis: E inacceptabil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei si al Mineriadei. Este vorba de persoane care au incalcat legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca este inadmisibil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei, al mineriadelor dupa o perioada de timp atat de lunga de la acele evenimente.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Federica Mogherini. Evolutiile din vecinatatea estica a UE, printre temele discutiilor dintre cei doi

Presedintele Klaus Iohannis are stabilita vineri o intalnire la nivel inalt cu Federica Mogherini, vicepresedintele Comisiei Europene, inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri.

Cinci ambasadori au fost rechemati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri ,decretele pentru rechemarea a cinci ambasadori ai Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, la Ateneu, la repetitia generala pentru tineri a operei Parsifal, dirijata de Christian Badea

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman, la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I. Considerat drept unul dintre cele mai importante evenimente cultural-muzicale ale anului, concertul Parsifal, actul I, la Ateneul Roman, e realizat sub bagheta apreciatului dirijor Christian Badea.

Timofti a promulgat legea ce prevede transformarea miliardului furat din sistemul bancar in datorie publica

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a promulgat marti, 4 octombrie, legea ce prevede transformarea banilor sustrasi din sistemul bancar in datorie de stat. Aceast proiect de lege a facut parte dintr-un pachet din sapte proiecte de legi, pentru care Guvernul Filip si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului, fapt ce a provocat un sir de reactii in societate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )