Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 24 ianuarie devine zi libera

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 24 ianuarie devine zi libera

Ziua de 24 ianuarie a fost declarata, vineri, sarbatoare legala si zi nelucratoare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de modificare a Codului Muncii, astefel incat ziua sa marcheze unirea Principatelor din timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza. continuă pe România Liberă

O noua zi libera pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie a fost declarata zi libera nelucratoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, devine zi libera nelucratoare. Camera Deputatilor a adoptat initiativa la inceputul.

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 24 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa.

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 14 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa.

O noua zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire.

24 ianuarie devine zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire.

Legea privind declararea zilei de 24 ianuarie zi de sarbatoare legala, nelucratoare, a fost promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea de modificare a Codului Muncii potrivit careia ziua de 24 ianuarie a fost declarata sarbatoare legala si zi nelucratoare, pentru a marca unirea Principatelor din timpul domnitorului Alexandru Ioan.

Legea anti-fumat ar putea ramane in forma actuala - comisiile din Camera Deputatilor au respins modificarile prin care s-ar fi imblanzit interdictiile

Comisiile reunite de sanatate, industrii si juridica au decis marti sa respinga toate modificarile aduse la legea anti-fumat in vigoare din primavara - care interzoce fumatul in toate spatiile inchise si la locurile de joaca. Votul final se va da in plenul Camerei Deputatilor. In parlament mai exista un proiect prin care se doreste relaxarea interdictiilor, astfel incat sa se poata fuma din nou in spatii special amenajate. Acesta se afla la Senat, unde asteapta votul in plen, dupa ce comisia de sanatate a decis de asemenea respingerea modificarilor.

Comisia de invatamant din Senat a respins cererea lui Iohannis pentru reexaminarea proiectului care ar favoriza plagiatorii. Textul va fi discutat in plenul Senatului

Proiectul Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta 4 / 2016, care stabileste noi reguli pentru scolile doctorale, va ajunge luni in plenul Senatului, dupa ce Comisia de invatamant din Senat a respins cererea de reexaminare a proiectului, formulata de presedintele Iohannis.

Procurorii au declansat o ancheta asupra studiului prin care Ministerul Mediului cerea impuscarea a peste 1600 de animale salbatice

Procurorii de la Brasov au inceput o ancheta in rem asupra proiectului legislativ elaborat de Ministerul Mediului, prin care aceasta institutie urma sa aprobe, prin derogare, impuscarea a peste 1600 de animale salbatice.

Timofti a promulgat legea ce prevede transformarea miliardului furat din sistemul bancar in datorie publica

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a promulgat marti, 4 octombrie, legea ce prevede transformarea banilor sustrasi din sistemul bancar in datorie de stat. Aceast proiect de lege a facut parte dintr-un pachet din sapte proiecte de legi, pentru care Guvernul Filip si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului, fapt ce a provocat un sir de reactii in societate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )