Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 14 ianuarie devine nelucratoare

B1 B1,
Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 14 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 24 ianuarie devine nelucratoare

Ziua Unirii Principatelor Romane, 24 ianuarie, devine zi libera, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat o lege in acest sens, potrivit mediafax. ro. Initiativa legislativa.

O noua zi libera pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie a fost declarata zi libera nelucratoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, devine zi libera nelucratoare. Camera Deputatilor a adoptat initiativa la inceputul.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 24 ianuarie devine zi libera

Ziua de 24 ianuarie a fost declarata, vineri, sarbatoare legala si zi nelucratoare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de modificare a Codului Muncii, astefel incat ziua sa marcheze unirea Principatelor din timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

24 ianuarie devine zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire.

O noua zi libera. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie devine zi nelucratoare pentru a marca Mica Unire.

Bulgaria da, Romania ba! Canada nu va ridica vizele pentru romani, doar pentru bulgari (VIDEO)

Canada a exclus posibilitatea ridicarii vizelor pentru romani, potrivit B1 TV. Cu toate acestea, se pare ca acestia au fost mai blanzi fata de vecinii bulgari. Mai exact, potrivit Guvernului de la Sof.

Timofti a promulgat legea ce prevede transformarea miliardului furat din sistemul bancar in datorie publica

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a promulgat marti, 4 octombrie, legea ce prevede transformarea banilor sustrasi din sistemul bancar in datorie de stat. Aceast proiect de lege a facut parte dintr-un pachet din sapte proiecte de legi, pentru care Guvernul Filip si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului, fapt ce a provocat un sir de reactii in societate.

Guvernul britanic transmite semnale xenofobe, generand un climat periculos pentru romani

Situatia romanilor care muncesc in Marea Britanie s-ar putea inrautati, in urma mai multor semnale transmise recent de guvernul de la Londra, care sugereaza ca se pregatesc masuri concrete pentru a descuraja institutiile si companiile sa angajeze cetateni straini, a declarat eurodeputata Daciana Sarbu, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )