Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hobby-urile preferate ale barbatilor din Romania

România Liberă România Liberă,
Hobby-urile preferate ale barbatilor din Romania

Viata majoritatii persoanelor din Romania este, de regula, destul de incarcata, mai ales ca multe di. continuă pe România Liberă

Prima scoala Smart din Romania. Facilitati ca-n filme intr-o localitate din tara

Un exemplu demn de urmat ni-l ofera autoritatile din Ciugud, judetul Alba, care demonstreaza ca, daca exista vointa, pot fi realizate lucruri spectaculoase, in timp record, si chiar in mediul rural. Cu cateva zile inainte de inceperea cursurilor, au deschis prima scoala Smart din Romania. Viata la tara, ca afara. Scoala desprinsa din SF-uri intr-un .

Regele canalelor din Romania. Povestea dramatica din lumea subterana a Capitalei: cum traiesc mii de romani

In spatele florariilor de la Gara de Nord exista o gaura care te duce intr-un canl renovat si aranjat precum o casa la tara, locul fiind imparti in camere cu pereti proaspat zugraviti in roz si decorati cu tablouri si fotografii vechi. Regele canalelor din Romania Celalalt capat al tunelului e infernul, podeaua fiind inundata .

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Streinu Cercel: 21 de copii cu COVID-19 sunt internati la ATI la Institutul Matei Bals intr-un timp nu foarte indepartat, toate spitalele din Romania vor fi spitale COVID

Pandemia de coronavirus se va termina in 2023, iar intr-un timp nu foarte indepartat toate spitalele din Romania vor deveni spitale COVID, estimeaza managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel. El spune ca la sectia de terapie intensiva de la Matei Bals sunt internati la acest moment 21 de copii.

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )