Libnet.ro
UNICEF

09:01

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii. continuă pe Ziarul Bursa

8 date statistice despre anul scolar care incepe azi. Cate scoli si gradinite sunt conectate la net, unde s-au inscris cei mai putini elevi si cati dascali revin unui elev

In anul 2019, populatia de varsta scolara a fost de 4,47 milioane de copii, reprezentand putin peste 23% din totalul populatiei rezidente a Romaniei, arata datele Institutului National de Statistica. in anul scolar 20192020 populatia scolara in invatamantul preuniversitar a fost de 2,98 milioane copii, putin peste jumatate fiind baieti. Mai mult de jumatate din populatia scolara s-a regasit in invatamantul primar si gimnazial 54,4%), iar peste o treime in invatamantul liceal 20,7%) si anteprescolar si cel prescolar 18,4%).

Constanta: Tanara de 22 ani, arestata dupa ce a agresat doua femei intr-un bar, trei agenti de paza si apoi mai multi politisti

O tanara de 22 de ani, posibil drogata, s-a batut cu alte femei intr-un local din Constanta, cu trei agenti de la o firma de securitate chemati sa aplaneze conflictul, dar si cu mai multi politisti, relateaza Mediafax.

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, prezenti la Serbarile Nationale de la Tebea: De opt zile, un colos energetic de 1.275 MW este oprit din lipsa de carbune

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, printre care si grevisti ai foamei, s-au aflat duminica la Tebea, la manifestarile comemorative dedicate lui Avram Iancu, pentru a le prezenta participantilor la acest eveniment situatia in care se afla producatorul de energie electrica, potrivit Agerpres.

Mai multi protestatari au fost arestati la Melbourne. Ce s-a intamplat

Politia a arestat duminica,la Melbourne, mai multi oameni care nu au respectatordinele autoritatilor de a ramane in casasi care au iesit in strada pentru a protesta, conform.

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand.

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Cei mai bogati americani din lume. Forbes a publicat si lista filantropilor care ajuta saraci

Forbes, celebra publicatie financiara americana, a dat zilele acestea publicitatii noua lista a celor mai bogati americani. in comparatie cu anii trecuti sunt cateva modificari, dar nu sunt notabile. Forbes vine cu noua lista a miliardarilor lumii Forbes, pe 8 septembrie 2020, a lansat cea de-a 39-a lista anuala Forbes 400, clasamentul definitiv al celor .

UPDATE Capela mortuara transformata in scoala. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Cei mai mici elevi care vor trece pragul capelei mortuare sunt in clasa pregatitoare, iar cei mai mari sunt elevi in clasa a VI-a.

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou

Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou care, atunci cand poarta masca, se spala des pe maini si asculta indrumarile cadrelor didactice, isi ocroteste parintii si bunicii, cei mai expusi pericolului de a se imbolnavi, le-a transmis elevilor, luni dimineata, in prima zi de scoala, presedintele Klaus Iohannis.

100.000 de elevi incep scoala online. 12,3% dintre ei nu au tablete sau laptop-uri

Aproximativ 100. 000 de elevi romani incep scoala, astazi, doar online. Ministrul Educatiei a anuntat ca 12,3% dintre ei nu au tablete sau laptop-uri, restul avand dispozitive cumparate sau primite de la autoritatile locale, inspectoratele scolare judetene sau chiar de la scoli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )