Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noua scoli din Prahova incep cursurile exclusive online. Pe lista se afla si postileceale din Ploiesti

Adevărul Adevărul,
Noua scoli din Prahova incep cursurile exclusive online. Pe lista se afla si postileceale din Ploiesti

Prefectura Prahova a anuntat, miercuri 9 septembrie, lista unitatilor de invatamant care vor incepe cursurile respectand scenariul rosu, adica elevii vor face cursuri exclusive online. Pe lista se afla si trei postliceale din Ploiesti. continuă pe Adevărul

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc se inchid in noua localitati din Dambovita

Restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirilor, se inchid, de miercuri pana in 15 septembrie, in noua localitati din judetul Dambovita, potrivit Mediafax. Decizia a fost luata din cauza faptului ca incidenta cumulata a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

O masina a intrat in mai multi copii in fata unei scoli din Londra

Mai multi copii din Londra sunt laspital dupa ce omasina scapata de sub control a ajuns pe trotuar si a lovit in plin grupul de copii. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza. Echipajele.

O tanara disparuta din Prahova a fost gasita la Galati

O tanara de 24 de ani, din comuna Dumbravesti, data disparuta de familie dupa ce a plecat la iubitul ei, a fost gasita de politisti in Galati, scrie Observatorul Prahovean.

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )