Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noua Skoda Octavia, surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansare

Hotnews Hotnews,
Noua Skoda Octavia, surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansare

A treia generatie a berlinei Skoda Octavia a fost surprinsa complet necamuflata, pe strada, reiese din fotografiile publicate de autoforum. cz. Informatii oficiale nu exista, nici macar data lansarii nu este cunoscuta, insa e de asteptat ca masina sa stea pe platforma MQB a Grupului Volkswagen si sa apara in showroom-uri in primavara anului 2013. continuă pe Hotnews

CNA a sanctionat mai multe televiziuni pentru dezechilibre in emisiunile informative

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a hotarat in sedinta de astazi sa aplice mai multe sanctiuni pe baza rapoartelor de monitorizare intocmite de Serviciul de Inspectie pentru posturile de televiziune si de radio din teritoriu, in perioada 21. 12, cu privire la reflectarea campaniei electorale pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, se arata intr-un comunicat.

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, mai multe acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare. Sunt acorduri incheiate de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru perimetrele EX-2 TRIA, EX-11 BUZIAS, EX-6 CURTICI, EX-4 TULCA si EX-9 PAULIS. Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Guvernului, a spus ca durata de concesiune negociata este de 30 de ani, cu posibilitatea de prelungire, pe perioade succesive, pana la epuizarea rezervelor de petrol, in limita unei durate maxime de 45 de ani a prezentului acord. In baza acordului petrolier, titularul exploateaza titei si gaze naturale asociate, gaze libere si condensate.

Turcia a amplasat mai multe avioane de vanatoare F-16 la granita cu Siria

Autoritatile turcesti au amplasat, luni, mai multe avioane de vanatoare la frontiera cu Siria, dupa ce armata presedintelui Bashar al-Assad a bombardat pozitiile rebelilor dintr-o localitate situata la granita.

Mai multe obuze de mortiera siriene au cazut intr-un orasel din Turcia

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza sursele de presa straine.

Conflictul Siria - Turcia se reactiveaza: Mai multe obuze lansate din Siria au cazut pe teritoriul turc

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza agentia Anatolia, citata de AFP. Obuzele au cazut in localitatea Reyhanli, situata in sud-estul.

Romania a importat de 5 ori mai multe produse lactate decat a exportat in primele 8 luni

Romania a importat de cinci ori mai multe produse lactate decat a exportat, in primele opt luni ale acestui an. Aproximativ 24. 000 de tone de branzeturi au fost importate in primele opt luni ale anului.

Pe tricolor e scris unire! Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe steaguri, la parada militara

Antena 3 daruieste de 1 decembrie drapele istorice. Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe astfel de steaguri dimineata, la Arcul de Triumf, acolo unde zeci de oameni s-au adunat la parada. Cei.

Avertizare de vant puternic pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de vant pentru noua judete din tara. Rafalele pot atinge si 70 km/h. in Doborgea vantul va fi si mai puternic, de pana la 90 km/h, iar meteorologii au.

Noua Mazda6 vine in Romania cu preturi de lista mai mici decat modelul care a iesit din productie

Noua generatie a Mazda6 ajunge in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 21. 690 si 33. 190 euro, a anuntat importatorul local. Astfel, noua Mazda6 are preturi de lista mai mici decat modelul care a iesit din productie, dar acesta din urma beneficiaza insa de reduceri de preturi pentru ca dealerii sa scape de stocuri.

Ultimele cifre BRAT: Click si Libertatea conduc detasat in topul ziarelor cu cele mai mari vanzari. Cele mai multe publicatii centrale au vanzari sub 20.000 de exemplare

Tabloidele Click si Libertatea raman ziarele cu cele mai mari vanzari medii pe aparitie in trimestrul al treilea din 2012, in timp ce cele mai multe ziarele generaliste inregistreaza vanzari medii de sub 20. 000 de exemplare pe editie, potrivit ultimelor cifre BRAT. Romania libera, care inregistreaza vanzari masive din abonamente, se situeaza pe locul al treilea in clasamentul vanzarilor in presa centrala, intr-un trimestru in care de pe piata a disparut inca un cotidian - Cancan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )