Libnet.ro
UNICEF

21:15

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

B1 B1,
Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat. continuă pe B1

Noua tulpina a coronavirusului, identificata in Regatul Unit, se raspandeste mai repede - ofiter medical sef

Noua tulpina de coronavirus identificata in Regatul Unit se poate raspandi mai repede si se analizeaza urgent pentru a confirma ca nu poate produce o mai mare rata a mortalitatii, a spus sambata ofiterul medical sef al Angliei, Chriss Whitty, relateaza Reuters.

Tot ce se stie pana acum despre noua tulpina a coronavirusului, descoperita in Marea Britanie. Afecteaza eficacitatea vaccinului?

De curand, autoritatile sanitare din Regatul Unit al Marii Britanii au descoperit recent o noua tulpinaa virusului SARS-CoV-2. Mai precis,au fost gasite peste 1. 000 de cazuri ale noii.

Africa de Sud identifica o noua tulpina de coronavirus Este a doua noua varianta a virusului identificata in lume intr-o saptamana

Africa de Sud a identificat o noua varianta de coronavirus care provoaca un val doi de infectii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, la cateva zile dupa ce Marea Britanie afirma ca a gasit si o noua varianta a virusului, relateaza Reuters.

Boris Johnson: Noua tulpina de coronavirus, cu pana la 70 la suta mai transmisibila. Masuri mai stricte pentru Londra si alte zone din sud-estul Angliei

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, sambata, ca primele indicii arata ca noua tulpina de coronavirus este cu 70 la suta mai transmisibila decat cea originala, relateaza Sky News.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore. Ce spun cercetatorii:

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina, transmite Reuters.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste amenintator in Marea Britanie are mutatii majore

Noua varianta de coronavirus care se raspandeste rapid in Marea Britanie are mutatii majore.

Cercetatori: Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Oamenii de stiinta din Marea Britanie incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la.

BORIS JOHNSON: Noua tulpina de coronavirus, cu pana la 70 la suta mai transmisibila

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, sambata, ca primele indicii arata ca noua tulpina de coronavirus este cu 70 la suta mai transmisibila decat cea originala, relateaza Sky News.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )