Libnet.ro
UNICEF

21:00

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Adevărul Adevărul,
Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty. continuă pe Adevărul

Noua tulpina a coronavirusului, identificata in Regatul Unit, se raspandeste mai repede - ofiter medical sef

Noua tulpina de coronavirus identificata in Regatul Unit se poate raspandi mai repede si se analizeaza urgent pentru a confirma ca nu poate produce o mai mare rata a mortalitatii, a spus sambata ofiterul medical sef al Angliei, Chriss Whitty, relateaza Reuters.

Proxenetii si prostituatele minore din Romania au ajuns in presa din Marea Britanie: Familiile din comunitatile defavorizate isi vand propriii copii. Dezvaluiri terifiante

Romania a ajuns din nou in presa internationala, prin intermediul unor aspecte nefericite. De data aceasta, britanicii de la The Sun au prezentat informatii terifiante din culisele retelelor de prostitutie cu.

Dezastrul post-Brexit din Marea Britanie, inevitabil: Uniunea Europeana nu are cu cine sa se inteleaga

De aproximativ un an, oficialii Uniunii Europene incearca sa ajunga la un acord cu administratia de la Londra. Realitatea este insa ca un acord are sanse infime sa se mai.

Primul caz oficial de moarte din cauza poluarii din lume: O fetita din Marea Britanie care suferea de astm

O fetita de 9ani din Regatul Unit al Marii Britaniicare a muritdupa o criza de astm este considerata prima persoana din lume ce are oficial in certificatul de deces expunerea la poluare drept.

Cercetatori: Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Oamenii de stiinta din Marea Britanie incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la.

Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica (Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea)

Demararea campaniei de vaccinare a populatiei din Marea Britanie cu noul vaccin BioNTech-Pfizer impotriva SARS-CoV-2 a fost marcata de raportarea a doua reactii adverse de tip anafilactic, care au necesitat monitorizare medicala. Acest eveniment a starnit un val de ingrijorare cu privire la posibilitatea aparitiei reactiilor alergice, insa sunt necesare cateva clarificari, arata un comunicat transmis joi de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea. Reactiile anafilactice survin in contextul unui teren personal preexistent si sunt reactii adverse care, desi sunt cunoscute in cazul tuturor vaccinurilor, sunt rare si nu reprezinta un efect advers cu care sa se confrunte majoritatea persoanelor care se vaccineaza. Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica.

Incredibil, la limita imaginatiei: mii de familii din Marea Britanie vor primi asistenta alimentara de urgenta din partea UNICEF

Fara precedent si extrem de grav acest anunt oficial venit joi din partea UNICEF. Anna Kettley, director de programe la UNICEF UK, a spus ca, pentru prima oara in cei 70 de ani de existenta ai organizatiei, agentia demareaza un program pentru a ajuta intre 10. 000 si 15. 000 de copii prin intermediul unor programe in valoare de aproximativ un milion de dolari, realizate impreuna cu organizatia SUSTAIN si care va dura pana la sfarsitul lui 2021.

Tot ce se stie pana acum despre noua tulpina a coronavirusului, descoperita in Marea Britanie. Afecteaza eficacitatea vaccinului?

De curand, autoritatile sanitare din Regatul Unit al Marii Britanii au descoperit recent o noua tulpinaa virusului SARS-CoV-2. Mai precis,au fost gasite peste 1. 000 de cazuri ale noii.

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste amenintator in Marea Britanie are mutatii majore

Noua varianta de coronavirus care se raspandeste rapid in Marea Britanie are mutatii majore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )