Libnet.ro
UNICEF

19:30

Schimbare de ultima ora. Ce trebuie sa stie romanii care vor sa mearga in vacanta in Cipru

Adevărul Adevărul,
Schimbare de ultima ora. Ce trebuie sa stie romanii care vor sa mearga in vacanta in Cipru

Conditiile pentru vacanta in Cipru se schimba de miercuri, 22 iulie pentru turistii romani, care trebuie sa se conformeze. continuă pe Adevărul

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Noi restrictii pentru romanii care vor sa calatoreasca in Cipru!

Romanilor care vor sa calatoreasca spre Cipru li se aplica noi restrictii la intrarea in tara. incepand de miercuri, acestia vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ de COVID-19 la intrarea in tara.

Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Veste buna pentru romani! Senatul a adoptat marti, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege potrivit caruia cuantumul indemnizatiei de somaj creste de la 75% la 100% din valoarea indicatorului social de referinta.

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Masura drastica luata de Marcel Vela. Romanii care incalca legea nu mai au nicio sansa

Pentru ca in ultima vreme violentele s-au inmultumit in Romania, pana la sfarsitul verii, politistii vor fi dotati cu 12. 000 de dispozitive de inregistrare audio-video care vor suprinde fiecare incalcare a legii. Camerele vor fi atasate uniformei, metoda folosita deja in Belgia sau Mara Britanie.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota. Verdict de ultima ora

Oficialii au decis! Noile informatii despre cazul fostului ofitet MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota au socat pe toata lumea. Ce hotarare s-a luat? Decizie oficiala: Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota? Procurorii au venit cu o decizie oficiala in cazul ofiterului care .

Scandalurile se tin lant la Puterea Dragostei. Adrian Iancu, dezvaluiri de ultima ora

Adrian Iancu a fost unul dintre cele mai vizibile personaje de la Puterea Dragostei din cauza infruntarilor pe care le-a avut cu Jador si Bogdan Mocanu, concurenti populari ai show-ului de la Kanal D. Disputele, ajunse in emisiune pe punctul de a se transforma in agresiuni, au continuat si in spatele camerelor de luat vederi.

Detalii de ultima ora despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. Ce s-a intamplat imediat dupa incident

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul de fite in care s-au aflat Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu? Detalii despre evenimentul care a trezit nenumarate intrebari in randul cunoscutilor celor doua femei. Detalii despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu Un eveniment controversat a cuprins scena mondena in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )