Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul acord comercial intre SUA, Mexic si Canada, adoptat de Senatul american

Adevărul Adevărul,
Noul acord comercial intre SUA, Mexic si Canada, adoptat de Senatul american

Senatul american a adoptat cu o majoritate zdrobitoare noul acord comercial de liber-schimb intre Statele Unite, Mexic si Canada, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Noul acord comercial intre SUA, Mexic si Canada, adoptat de Senatul american

Senatul american a adoptat cu o majoritate zdrobitoare noul acord comercial de liber-schimb intre Statele Unite, Mexic si Canada, relateaza Reuters.

Tensiunile dintre cele mai mari economii ale lumi, in scadere: Statele Unite si China au semnat un prim acord comercial

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri alaturi de vicepremierul chinez Liu He Faza 1 a acordului comercial menita sa reduca tensiunile dintre cele doua cele mai mari economii din lume, in cadrul un.

VIDEO UPDATE Trump saluta semnarea unui acord comercial istoric intre SUA si China Xi Jinping: Acordul este bun pentru intreaga lume

Presedintele american Donald Trump a salutat miercuri un acord comercial istoric intre Statele Unite si China, chiar inainte de semnarea documentului impreuna cu principalul negociator chinez, Liu He, relateaza AFP.

SUA si China semneaza un prim acord comercial

Statele Unite si China au semnat, miercuri, un prim acord comercial, care prevede eliminarea unor tarife si cresterea achizitiilor chineze de bunuri si servicii americane, detensionand conflictul din ultimele 18 luni dintre cele mai mari doua economii ale lumii.

China face concesii majore in razboiul comercial cu Statele Unite pentru a obtine semnarea unui-prim acord comercial. Ce au convenit cele doua parti

Presedintele american, Donald Trump, si vice-premierul chinez, Liu He, vor semna, miercuri, un prim-acord comercial cu China, ce a necesitat doi ani de negocieri, dar in urma caruia Statele Unite nu vorridica.

DUPA SEMNAREA FAZEI 1 A ACORDULUI COMERCIAL CHINA-SUA Recorduri americane: Dow Jones peste 29.000 de puncte

Standard and Poor and s 500 a urcat deasupra pragului de 3. 300 de puncte Dow Jones Industrial Average, indicele emblema al pietei din Statele Unite ale Americii, a incheiat miercuri peste pragul de 29. 000 puncte, pentru prima data in istorie, dupa ce SUA si China au semnat Faza 1 a acordului comercial, ceea ce a mai detensionat conflictul dintre primele doua puteri economice ale lumii, ce dureaza de peste un an si jumatate.

KRISTALINA GEORGIEVA, FMI: Acordul comercial dintre SUA si China este benefic pentru economia mondiala

Semnarea de catre SUA si China a Fazei 1 a acordului comercial va aduce stabilitate ambelor tari, dar si economiei mondiale, a afirmat directorul general al FMI, Kristalina Georgieva, transmite Novinite, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )