Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Noul ministru de interne despre 10 august: Niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm, daca respecta legea. Niciun jandram sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari -UPDATE

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, a declarat, joi, la preluarea oficiala a mandatului, ca isi doreste ca niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm daca respeca legea, dar, in acelasi timp, niciun jandarm sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari. El a comentat astfel protestul din 10 august si modul violent in care Jandarmeria a intervenit atunci.

Dancila: Cand se forteaza intrarea in Guvern, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, referitor la violentele de pe 10 august 2018, din Pia.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )