Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul Volvo XC90, rechemat in service din cauza airbag-urilor

Hotnews Hotnews,
 Noul Volvo XC90, rechemat in service din cauza airbag-urilor

SUV-uri Volvo XC90 din noua generatie sunt rechemate in service din cauza unor probleme cu airbag-urile tip cortina pentru al treilea rand de scaune, la versiunile cu sapte locuri. Sunt vizate 17 masini livrate in Romania. De asemenea, 4 exemplare sunt rechemate deoarece Sistemul de Retinere Suplimentar SRS) poate avea cablajele asamblate incorect la scaunele din fata, fapt care le deterioreaza izolatia, a anuntat importatorul. continuă pe Hotnews

Actorul Dylan Baker, la un pas de moarte din cauza unui incendiu

La un pas de tragedie! Dylan Baker, star din Spider-Man 2 si serialul The Good Wife, a fost cat pe ce sa-si piarda viata, din cauza unui incendiu, izbucnit in imobilul in care locuia.

Economia Canadei a intrat in recesiune, din cauza scaderii preturilor petrolului

Economia Canadei a intrat in recesiune in trimestrul al doilea, pentru prima oara dupa criza financiara din 2008, din cauza scaderii accentuate a preturilor petrolului care a determinat companiile sa reduca investitiile, relateaza Reuters.

CFR recomanda romanilor calatoriile directe catre Viena din cauza situatiei imigrantilor din Ungaria

CFR Calatori recomanda pasagerilor sa evite schimbarea trenurilor in Budapesta din cauza migrantilor, informeaza B1 TV. Romanii care vor sa ajunga la Viena sunt sfatuiti sa cumpere bilete la trenul Dacia,.

Productiile de legume si fructe, reduse cu peste 20% in acest an din cauza secetei: Preturile ar putea creste semnificativ din toamna

Productiile de legume si fructe din acest an vor fi mai mici cu peste 20% din cauza secetei prelungite, iar din toamna preturile s-ar putea majora semnificativ la aceste produse, apreciaza Aurel Tanase, directorul.

Premiera: Un radio a fost inchis din cauza datoriilor mari la organismele de drepturi de autor

CNA a retras, marti, licenta audiovizuala a Radio Siculus din Targu-Secuiesc, ca urmare a retragerii licentei sale de emisie de catre ANCOM, dupa ce societatea care opera acest post a intrat in faliment din cauza datoriilor mari pe care le avea la organismele de gestiune a drepturilor de autor, potrivit Agerpres.

Detest situatia in care am ajuns din cauza Bancpost

Unele persoane imprumutate in franci elvetieni CHF), care primesc, dupa indelungi negocieri, oferte de conversie din partea bancilor, le refuza intr-un final, din cauza lipsei de incredere, considerand ca banca ii insala din nou.

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat doi oficiali americani citati de.

Crescatorii de animale sunt in prag de faliment din cauza secetei

Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine, afiliat la AGROSTAR, atrage atentia ca, din cauza secetei, crescatorii de animale sunt in pragul falimentului, acuzandu-l pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului din cauza secetei si ameninta cu proteste

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, si ameninta cu proteste.

Comportament bizar al unui animal, din cauza caldurii. Ce a patit un batran din Galati

Un barbat de 74 de ani a ajuns in starea grava la Spitalul de Urgenta din Galati dupa ce a fost calcat si luat in coarne de taurul pe care il creste de cativa ani. Animalul ar fi reactionat violent dupa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )