Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un numar de 33 de DOSARE PENALE pentru cei care au MINTIT si nu au respectat IZOLAREA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un numar de 33 de DOSARE PENALE pentru cei care au MINTIT si nu au respectat IZOLAREA

Un total de 42 de persoane sunt cercetate in 33 de dosare penale pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii raspandirii bolilor, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS). continuă pe Wall-Street Ro

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

CORONAVIRUS |28 de dosare penale pentru romanii care nu au respectat conditiile izolarii la domiciliu

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca, pana vineri, au fost inregistrate 28 de dosare penale in cazul persoanelor care nu au respectat conditiile de autoizolare la domiciliu in contextual suspiciunilor de.

21 de dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

21 de dosare penale au fost inregistrate pentru zadarnicirea combaterii bolilor si doua pentru comun.

inchisoare pe viata in Grecia pentru cei care incalca masurile de preventie privind coronavirusul

Oricine incalca instructiunile oficiale facute publice de autoritatile elene cu privire la masuri si restrictii pentru a combate raspandirea coronavirusului se poate confrunta cu inchisoarea pe viata,.

Patru dosare penale in Alba pentru persoane care nu au ramas in izolare la domiciliu

Politisti din Alba au intocmit in ultimele zile un numar de patru dosare penale pentru infractiunea de zadarnicire a bolilor.

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Germania in vremea coronavirusului si o rugaminte pentru conationalii care traiesc in diaspora

Va scriu de la Nurnberg. Numarul cazurilor testate pozitiv in preajma orasului este de 40 azi, acestea au crescut de cel putin doua ori fata de cazurile raportate acum 3 zile si desigur continua sa creasca. Pentru cei care au studiat sau care fac statistica cred ca se intelege ca situatia devine destul de grava.

Coronavirus in Romania: Care este diferenta dintre carantina si autoizolarea la domiciliu

Persoanele care intra in Romania dupa ce au calatorit in zone afectate de coronavirus trebuie fie sa intre in carantina, in centre speciale puse la dispozitie de autoritati, fie sa se izoleze la domiciliu. Pana acum exista 19 dosare penale pentru romani care, desi se intorsesera din zone de risc, au plecat din izolarea la domiciliu sau, mai mult, au ascuns faptul ca s-au intors din strainatate. Este cazul fostului politist din MAI care a infectat 6 persoane din Bucuresti. Si cei care vin din nordul Frantei si Madrid intra automat in carantina. Nelu Tataru: Vom extinde zona rosieDeclaratia care trebuie completata la intrarea in tara.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )