Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un numar de trei aeroporturi din Romania au inregistrat cea mai rapida crestere din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un numar de trei aeroporturi din Romania au inregistrat cea mai rapida crestere din Europa

Aeroporturile cu cea mai rapida crestere din Europa in 2016 sunt din tara noastra, respectiv Oradea 488%), Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%), arata un articol aparut vineri in publicatia britanica The Telegraph. continuă pe Ziarul Bursa

Trei aeroporturi romanesti au inregistrat, in 2016, cea mai rapida crestere din Europa

Trei aeroporturi din Romania au inregistrat, anul trecut, cea mai rapida crestere din Europa. Este vorba despre aeroportul din Oradea 488%), de cel din Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%).

Regele mall-urilor, ieseanul Iulian Dascalu, construieste cea mai inalta cladire din tara

Lucrarile la cea mai inalta cladire din Romania vor incepe in aceasta primavara, la Timisoara, si sunt realizate de firma controlata de ieseanul Iulian Dascalu. Aceasta va fi construita in cadrul proiectului multifunctional Openville si va avea 155 de metri inaltime. Cele mai inalte imobile din tara sunt in Bucuresti si au in jur de 135 de metri.

Cei mai mari zece fermieri din Romania au incasat in total subventii de 54 mil. euro pentru campania agricola 2015-2016

Cei mai mari zece agricultori au incasat impreuna subventii in valoare de 54 de milioane de euro, in campania care a inceput la sfarsitul anului 2015 si s-a finalizat in septembrie 2016, in crestere cu 80% fata de campania din 2014-2015, perioada in care cei mai mari fermieri au obtinut in total 30 de milioane de euro, reiese din datele transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru AgriculturaAPIA), la solicitarea News. ro. Cea mai mare subventie a fost in valoare de 17 milioane de euro si a fost incasata de fermierul Constantin Dulute din Insula Mare a Brailei.

Protest de primavara cu flori la Piata Victoriei: REZIST. Se anunta cea mai mare manifestatie pentru copii, o lectie de DEMOCRATIE si educatie CIVICA (FOTO)

Protestele din Romania continua, iar vineri se implinesc 18 zile de proteste consecutive. in toata tara si in Capitala, protestele au fost pasnice, oamenii iesind in strada pentru a-.

Horodniceanu: DIICOT a pus sechestre anul trecut in valoare de 900 de milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol

In 2016, DIICOT a pus sechestre pe bunuri in valoare de 900 de milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol, a declarat procurorul-sef Daniel.

Daniel Horodniceanu: in dosarele DIICOT au fost puse sechestre pe bunuri de 900 milioane de euro, cea mai mare parte fiind in cazul Rompetrol

Procurorul-sef Daniel Horodniceanu a declarat, joi, ca DIICOT s-a concentrat anul trecut mai mult pe anchete penale in cauze de constituire sau aderare la grup infractional organizat, unde a fost o crestere a rechizitoriilor de 200%, dar si pe urmarirea, identificarea si sechestrarea bunurilor obtinute din infractiunii, fiind puse sechestre pe bunuri de 900 milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol.

Aproape 40 de consumatori si-au rezolvat amiabil litigiile cu bancile, prin CSALB. Cea mai rapida conciliere, in numai 9 zile

Aproape 40 de consumatori s-au inteles cu banciile pentru rezolvarea amiabila a litigiilor de la infiintarea Centrului de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar, acum 11 luni, si pana in prezent. Cea mai rapida conciliere a fost realizata in numai noua zile.

Sanpetru comuna cu cea mai mare dezvoltare imobiliara din Brasov

Comuna Sanpetru a cunoscut cea mai mare dezvoltare din judetul Brasov din punct de vedere demografic si imobiliar. Anul trecut erau 2. 667 de numere de casasi 1. 300 de apartamente, iar in acest moment exista dezvoltatori imobiliari pentru inca 1. 200 de apartamente.

Manifestatie anticoruptie inspirata de protestele din Romania, la Paris;peste 6.000 de oameni si-au anuntat participarea

Peste 6. 000 de oameni au anuntat pe Facebook ca vor lua parte duminica dupa-amiaza la un protest fata de coruptie organizat la Paris, inspirat din manifestatiile din Romania.

Gama Toyota Hybrid, numarul 1 in piata de masini eco din Romania

83% din totalul vanzarilor de masini eco ale pietei auto din Romania in 2016 au fost realizate de catre Toyota Romania, prin cele 979 de unitati hibride Toyota si Lexus livrate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )