Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patru cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus, s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Patru cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus, s-au vindecat

Ppatru cadre medicale ale sectiei de gastroenterologie, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, depistate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2) la inceputul lunii aprilie, au fost declarate vindecate dupa ce doua teste efectuate consecutiv, in cazul acestora, au iesit negative. continuă pe Adevărul

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Substatia de Ambulanta din Tandarei a fost inchisa. Patru cadre medicale, confirmate cu noul coronavirus

Substatia de Ambulanta din incinta Spitalului Orasenesc Tandarei a fost inchisa dupa ce patru cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus. Alti 12 angajati, ambulantieri si asistente, asteapta rezultatele testelor.

Cele 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila suspecte de infectie cu coronavirus au fost retestate si sunt sanatoase

Cele 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti suspecte de infectie cu coronavirus au fost retestate si sunt sanatoase, anunta Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila, infectate cu coronavirus. Vor fi retestate

Nouasprezece cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu coronavirus si urmeaza sa fie retestate, a anuntat joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Opt noi cazuri de COVID 19 in Alba. Ancheta la spitalul din Aiud unde sunt cinci cadre medicale testate pozitiv

Numarul persoanelor confimate cu noul coronavirus a crescut cu 8 cazuri in ultimele 24 de ore. Situatia de la Spitalul Municipal Aiud este analizata de o echipa de la DSP.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19.

Focar de infectie COVID-19 la Spitalul Judetean Botosani. Peste 100 de cadre medicale depistate pozitiv

Spitalul Judetean a devenit un adevarat focar de coroanvirus. Nu mai putin de 107 medici au fost depistati pozitiv la COVID-19. Situatia este cu atat mai complicata cu cat, au fost depistati alti 14 medici la Spitalul Dorohoi unde trebuiau tratati pacientii non-covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )