Libnet.ro
UNICEF

12:30

Numarul deceselor de COVID-19 in Spania, la cel mai scazut nivel in aproape sase saptamani. Situatia in statele vecine Romaniei

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor de COVID-19 in Spania, la cel mai scazut nivel in aproape sase saptamani. Situatia in statele vecine Romaniei

Numarul deceselor de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore in Spania a ajuns joi la 268, cel mai scazut nivel inregistrat din 20 martie, in timp ce numarul persoanelor vindecate este dublu fata de cel al noilor imbolnaviri, a informat Ministerul Sanatatii de la Madrid. continuă pe Adevărul

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Spania a raportat joi 268 de noi decese in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic bilant zilnic in aproape sase saptamani, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Rata somajului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Rata somajului a crescut in martie 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, dupa ce numarul somerilor a crescut cu 58. 000 de persoane, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

inca o persoana din judetul Ialomita, rapusa de COVID-19. Numarul deceselor a ajuns la 15

Inca o persoana din judetulIalomitaa fost rapusa de noul coronavirus. Este vorba despre o femeie, in varsta de 64 de ani, care a murit pe 25 aprilie, iar rezultatul testulului a fost confirmat luni, 27 aprilie. Astfel, numarul deceselor din Ialomita ajunge la 15.

Bolsonaro, indiferent legat de numarul deceselor provocate de COVID-19 in Brazilia: Numele meu e Mesia, dar nu pot face miracole

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro si-a aratat indiferenta legat de numarul deceselor provocate de Covid-19 in tara sa, peste 5. 000, iar raspunsul dat de el reporterilor a starnit un val de nemultumiri.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Puterea din Serbia a mers cel mai departe in limitarea drepturilor si libertatilor (presa)

Multe guverne din Europa Centrala si de Est, in special din Balcanii de Vest, au folosit starea de urgenta si pandemia pentru a-si consolida puterea executiva si au limitat libertatile, dar Serbia este tara in care puterea a mers cel mai departe in subminarea statului de drept, scrie cotidianul german Der Spiegel, preluat de agentia Beta. Cotidianul adauga ca politicienii din opozitie, activistii pentru drepturile omului si presa independenta vorbesc la unison despre incalcarea Constitutiei.

Fady Chreih: incepem cel mai amplu program de testare a personalului medical din linia intai

Fady Chreih, CEO REGINA MARIA: incepem cel mai amplu program de testare a personalul medical din lin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )