Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cele mai mari pensii din Romania

Antena3 Antena3,
Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de . continuă pe Antena3

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Unul din cele mai celebre cazinouri din Romania, tot mai aproape de prabusire

Pagina neagra din istoria Cazinoului Vatra Dornei isi deruleaza noi episoade si nimeni nu pare sa vrea sa salveze monumentul istoric de laprabusire, scrie Monitorul de Suceava. Conform sursei citate, in.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in iulie cu 5,3% fata de iunie. Cele mai mari scumpiri sunt in zonele marginase ale Capitalei

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de homefinders. ro.

Afacere cu scaieti. Cum sa faci bani frumosi cu una dintre cele mai ciudate culturi din Romania

Daca vrei sa devii antreprenor, o afacere cu scaieti este printre ultimele lucruri care iti vin in cap. Totusi, unii conationali de-ai nostri fac bani frumosi din acest lucru. Adevarul iti explica ce presupune o afacere cu scaieti.

Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Chiar daca foarte multe drumuri care sunt o adevarata rusine, Banatul are si sosele frumoase, numai bune pentru trasee cu bicicleta sau cu masina. Plasat intr-un top al celor mai frumoase sosele din Romania, Trans Semenicul este o atractie importanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )