Libnet.ro
UNICEF

18:30

Oameni care ne vor obliga (din nefericire, nu chiar pe toti) sa convietuim multa vreme cu coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Oameni care ne vor obliga (din nefericire, nu chiar pe toti) sa convietuim multa vreme cu coronavirusul

Casiera la supermarket mare, 30+ ani, masca si manusi. Zic: - Doamna, va rog frumos, schimbati-va manusile. - Nu pot, domnu700;, nu am decat doua perechi pe tot schimbul. - Atunci va rog sa va dezinfectati manusile. Vizibil intrigata: - Bine, dar am manusi, tocmai ca sa va protejez. continuă pe Hotnews

CFR Calatori: Sunt pregatite doua trenuri pentru muncitori spre Austria, care vor pleca din Timisoara

CFR Calatori a anuntat, vineri, ca sunt pregatite 2 perechi de trenuri care vor transporta muncitori din Romania in Austria. Acestea vor pleca din Timisoara in zilele de 10 si 13 mai si vor fi formate doar din vagoane cuseta. Compania anunta si masuri speciale pentru evitarea raspandirii COVID-19, potrivit Mediafax. Ministerul Transporturilor a aprobat circulatia trenurilor cu muncitori sezonieri spre Europa.

Balcanii de Vest sunt ideal plasate pentru companiile europene care vor sa plece din China- BERD

Cele sase state din Balcanii de Vest Albania, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia de Nord si Kosovo) sunt ideal plasate pentru a deveni o baza de furnizori pentru companiile europene care doresc sa isi reduca dependenta de China, sustine Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), institutie care intentioneaza sa le ofere o finantare de 1,7 miliarde de euro in 2020, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Tigarile care vor disparea din Romania, in aceasta luna. Peste 500.000 de fumatori vor fi afectati

Incepand cu 20 mai 2020, tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. Consumatorii de mentol vor mai gasi insa aroma in produsele care incalzesc tutunul si in tigaretele electronice.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Netflix este plin de ciudatenii plictisitoare, cu care ne confruntam blocati acasa in vremea coronavirusului, fara nimic altceva de facut decat sa ne uitam la televizor depinde de cati copii avem. Recent ne-a dat posibilitatea de a scapa de una din cele mai neplacute functii, de autoplay al unui trailercand trecem peste un titlu. Acum, Forbes scrie despre cum pot fi eliminate titluri la care am renuntat din randul Continue watchingVedeti in continuare. Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie I).

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unor tratamente pe care oamenii le-ar folosi in aceasta perioada. Cum era de asteptat, nu sunt deloc eficiente contra virusului. OMS a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )