Libnet.ro
UNICEF

15:00

Orhan Pamuk rupe tacerea pentru prima oara dupa puciul din Turcia: Sunt extrem de furios, Turcia se indreapta catre un regim al terorii

Adevărul Adevărul,
Orhan Pamuk rupe tacerea pentru prima oara dupa puciul din Turcia: Sunt extrem de furios, Turcia se indreapta catre un regim al terorii

Scriitorul turc Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 2006, a denuntat duminica arestarea unui jurnalist influent din Turcia, sustinand intr-un articol publicat in Italia ca patria sa incepe sa capete accentele sumbre ale unui regim de teroare. continuă pe Adevărul

Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au inregistrat doi delfini din Marea Neagra, in timp ce aveau o conversatie, ceva mai sofisticata decat ne-am astepta de la niste animale. Oamenii de stiinta stiu de ani buni ca delfinii au un limbaj foarte complex pe care il folosesc pentru a comunica unii cu altii, dar noul [].

Anul acesta Renault va produce pentru prima oara mai multe masini in Maroc decat in Romania

Uzina Renault de la Tanger, principala concurenta pentru uzina Dacia Mioveni, are un an 2016 extrem de bun si va produce peste 300. 000 de masini, spun oficialii Renault, citati de Les Echoes. Adaugand si productia uzinei marocane de la Casablanca ce produce mai ales Dacia Logan berlina, se poate trage concluzia ca in premiera in Maroc francezii vor construi mai multe masini decat in Romania. In plus, si funrizorii din Romania vor simti efectul Tanger, fiindca Renault va dubla pana in 2023 achizitiile de piese din tara nord-africana.

Scriitorul Orhan Pamuk reactioneaza, in premiera, la actiunile guvernului turc, la doua luni de la lovitura de stat esuata: Din pacate, libertatea de gandire nu mai exista. Suntem pe punctul de a ne indeparta cu toata viteza de un stat de drept catre un r

Scriitorul turc Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 2006, considera ca patria incepe sa semene cu un regim al terorii. Reactia sa vine dupa ce un jurnalist influent a fost arestat in Turcia.

Scriitorul turc Orhan Pamuk: Turcia se indreapta catre un regim al terorii. Sunt extrem de furios

Scriitorul turc Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in urma cu zece ani, a criticat arestarea unui jurnalist important din Turcia, precizand ca ceea ce se intampla.

MFP suplimenteaza cu 500 de milioane de lei plafonul pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a propus suplimentarea cu inca 500 de milioane de lei a plafonului pentru Programul Prima Casa, informeaza un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Cum vrea un liberal sa scape tinerii de fumat: interzicerea vanzarii de tutun pentru persoanele nascute dupa 2017

Deputatul PNL Horia Cristian, vicepresedintele comisiei pentru sanatate, a depus un proiect legislativ prin care se interzice vanzarea produselor din tutun persoanelor nascute dupa data de 1 ianuarie 2017. Deputatul, de profesie medic, motiveaza acest proiect prin faptul ca ne dorim ca Romania sa fie libera de tutun incepand cu anul 2035, intrucat fumatul determina imbolnavire, suferinta si moarte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )