Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, reactie surpriza despre divortul de Marius Elisei. Si barbatul a fost prezent

Playtech Playtech,
Oana Roman, reactie surpriza despre divortul de Marius Elisei. Si barbatul a fost prezent

Gata. S-a intamplat. Oana Roman si Marius Elisei au divortat, pe cale amiabila la notar. Chiar daca fanii au crezut ca problemele dintre cei doi se vor rezolva, iata ca fiica fostului premier ar Romaniei Petre Roman si tatal fetitei sale s-au separat din punct de vedere legal. Care au fost primele declaratii ale celor . continuă pe Playtech

Oana Roman a divortat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus in dificultate pe cei doi

Oana Roman siMarius Elisei au divortat oficial. Dupa ce si-au anuntat separarea inainte de Craciun, cei doi au facut astazi pasul cel mare. Ei au fost surprinsi depaparazzii spynews. ro in fata.

Fiica Oanei Roman sufera dupa tatal ei. Ce i-a spus lui Marius Elisei e sfasietor

Micuta familiei Elisei sufera cel mai mult in urma despartirii parintilor sai. Aceasta a fost pusa intr-o situatie teribila. Ce i-a spus tatalui sau cu siguranta a inmuiat inima tuturor din familie. Fiica Oanei Roman gest si mesaj sfasietor. Ce i-a spus tatalui sau? Divortul dintre Marius Elisei si Oana Roman nu a socat multa .

Oana Roman, divort in luna iubirii. Cum si-a facut aparitia la notar

Oana Roman 44 de ani) a divortat in luna iubirii, mai precis la o zi dupa Valentine`s Day, de partenerul ei, Marius Elisei 35 de ani). Divortul a fost unul amiabil, cei doi semnand actele la notar, in mare secret.

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

Larisa rupe tacerea despre divortul de fostul ei sot. Ce probleme grave au copiii, de fapt

Alin Oprea si sotia sa, Larisa Uta, s-au intalnit la inceputul acestei saptamani la tribunal, unde au avut prima infatisare in procesul de divort, care are mari sanse sa se termine in luna aprilie, atunci cand e fixat cel de-al doilea termen. Femeia a facut declaratii acide despre separea cu scandal dintre ea si tatal .

Dan Negru, reactie uluitoare despre Simona. Halep e o intamplare!

Dan Negru a avut o reactie uluitoare in ceea ce o priveste pe Simona Halep. Ce a spus prezentatorul TV despre tenismena, dupa ce aceasta a fost eliminata de Serena Williams? Dan Negru, reactie la adresa Simonei Halep Dupa eliminarea Simonei Halep de Serena Williams, de la Australian Open 2021, Dan Negru a reactionat pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )