Libnet.ro
UNICEF

05:00

OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Interviu cu Octavian Badescu, fondator Freedom Group) * Asistam la un interventionism al carui cost nu are nimic de-a face cu logica economica* Este posibil ca, sub pretextul &171;coronavirus &187;, sa asistam la cel mai agresiv atac din ultimele decenii al politicului, care reprezinta statul, la adresa mediului privat si a pietei libere * Este foarte important ca mediul privat sa puna, in paralel, presiune catre stat pentru reducerea cheltuielilor sale, ceea ce nu se poate face fara o regandire a atributiilor acestuia Reporter:Credeti ca masurile inaintate pana acum de autoritati sunt suficiente pentru a ajuta economia, in ansamblu, sa treaca peste aceasta perioada, sau va fi nevoie de mai mult, cum de altfel a anuntat Guvernul ca este gata sa faca?. continuă pe Ziarul Bursa

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista deja. Ce ne lipseste, insa

De ce nu avem medicamente pentru a trata COVID-19 si cat timp va dura pentru a le dezvolta? SARS-CoV-2 coronavirusul care provoaca boala COVID-19 este complet nou si ataca celulele intr-un mod inedit. Fiecare virus este diferit, la fel si medicamentele folosite pentru a le trata. Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista .

Masurile luate de familia regala britanica in vreme de coronavirus. Regina mai are doar opt angajati FOTO

Pe fondul epidemiei de coronavirus, si familia regala britanica a intrat in autoizolare. Regina Elisabeta s-a mutat cu printul consort la castelul Windsor si a pastrat doar opt angajati.

Numarul cazurilor de coronavirus se dubleaza zilnic in Turcia. Masurile luate de Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le recomanda concetatenilor sai sa ramana acasa, dupa moartea altor cinci persoane din cauza noului coronavirus, relateaza AFP.

UGIR: Masurile luate de Guvern sunt timide. Nu e momentul sa fie creativi

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania - UGIR cer autoritatilor luarea unor masuri urgente, absolut necesare, de sustinere a mediului de afaceri, avertizand ca masurile promovate pana in acest moment sunt cel putin timide si lipsite de amploarea de care este nevoie.

SPECIALISTII ANTICIPEAZA: Criza coronavirus va schimba pe termen lung economia globala

Castigatori din situatia actuala: societatile de e-commerce, furnizorii de streaming video, operatorii de transport aerian privat, aplicatiile de teleconferinta Desi pandemia de coronavirus a generat o cadere libera a pietelor bursiere si a unor industrii, multe firme - precum cele cu operatiuni online, spre exemplu - par sa fie castigatorii acestei situatii de criza mondiala.

Sfaturile ducilor de Sussex in contextul epidemiei de coronavirus: Exista izolare si distantare fizica, dar nu trebuie sa fie un sentiment de singuratate

Ducii de Sussex, printul Harry 35 de ani) si Meghan Markle 38 de ani), au oferit sfaturi fanilor in ceea ce priveste starea de neliniste cauzata de coronavirus, care le poate afecta sanatatea mintala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )