Libnet.ro
UNICEF

08:15

Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista deja. Ce ne lipseste, insa

Playtech Playtech,
Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista deja. Ce ne lipseste, insa

De ce nu avem medicamente pentru a trata COVID-19 si cat timp va dura pentru a le dezvolta? SARS-CoV-2 coronavirusul care provoaca boala COVID-19 este complet nou si ataca celulele intr-un mod inedit. Fiecare virus este diferit, la fel si medicamentele folosite pentru a le trata. Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista . continuă pe Playtech

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus. Ce a descoperit Rusia

Omenirea se confrunta cu o mare criza de sanatate, cea mai mare din acest secol, motiv pentru care cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot a inceput, iar cercetatori din toata lumea participa. Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus S-au anuntat teste in toata lumea, dar se pare ca pana la aparitia unui .

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Asigurari pentru romani: Exista suficiente stocuri de alimente

Romanii sunt asigurati ca nu vor avra probleme in aprovizionarea cu diverse alimente pentru ca exista suficiente stocuri.

Doctorita romanca venita din Franta s-a aruncat de la balcon. A fost testata pentru coronavirus

Incident dramatic in Cluj! O doctorita venita din Franta pe 14 martie s-a aruncat de la balcon. Femeia, care a supravietuit, a fost testata si pentru coronavirus.

Chirica vine cu noi precizari privind testul pentru coronavirus

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca si-a facut testul pentru coronavirus dupa ce la un centru rezidential din oras, pe care l-a vizitat, a fost confirmat un caz de COVID-19. Precizarea vine dupa ce intr-un interviu a spus ca si-a facut testul, fara a spune ce conditii specifice au justificat acest lucru. El a comentat doar ca se intalneste cu multi oameni.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, se testeaza saptamanal pentru coronavirus: Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat la un post local de televiziune ca isi face saptamanal testul pentru coronavirus, motivand ca nu vrea sa-si puna in pericol nici sanatatea, si nici colegii, in calitate de primar si coordonator al Situatiilor de Urgenta pe Municipiul Iasi.

Germania a raportat oficial peste 9.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Jurnalistii estimeaza ca in realitate pot exista deja 100.000 de cazuri: Focarele fara simptome sunt adesea nedetectate

Noul tip de coronavirus se raspandeste rapid, numarul oficial de cazuri raportate ajungand in unele state sa se dubleaza la fiecare cateva zile. Aceasta evolutie este mai rapida decat au crezut.

General Motors va ajuta la producerea de ventilatoare pentru coronavirus

General Motors in parteneriat cu Ventec Life Systems colaboreaza pentru producerea de produse de ingrijire respiratorie, inclusiv ventilatoare, pentru a lupta impotriva Covid-19, scrie CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )