Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oferta Dacia de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Oferta Dacia de Black Friday

Cum nu te poti decide intr-o zi daca sa iti cumperi masina sau nu, cei de la Dacia au transformat Black Friday intr-un weekend de oferte speciale. continuă pe Adevărul

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Televizoare pana in 3.000 de lei: eMAG le vinde cu super pret de Black Friday

Daca nu-ti iei un televizor la super oferta de Black Friday la eMAG, ai ratat sansa sa-ti impresionezi familia de sarbatori, fie si printr-o video conferinta, de la distanta, pe cel mai.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

eMag are in oferta 25 de masini de Black Friday. Acestea sunt cele mai mari discounturi

Si anul acesta, romanii pot cumpara masini de Black Friday de pe eMag. Oferta este ceva mai mica decat in alti ani, sunt doar 25 de autoturisme la vanzare de la 11 branduri auto. Anul trecut, dealerii auto au avut expuse peste 50 de masini.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

eMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10

EMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe peste numai cateva ore.

Vestea diminetii pentru milioane de romani: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anuntul uimitor fix de Black Friday

De Black Friday, eMAG are si niste produse aparte: servicii Banca Transilvania. Daca chiar ai de toate, poate te intereseaza oferta bancii. Daca ai dorinte cum ar fi achizitionarea unei.

UniCredit lanseaza o campanie de Black Friday

UniCredit Romania lanseaza o campanie de Black Friday cu o oferta de cont curent si servicii atasate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe intreaga perioada contractuala pentru anumite operatiuni, pentru primii 3. 000 de clienti noi care acceseaza campania. in plus, in aceeasi zi urmeaza sa fie lansate campanii speciale pentru Creditul de Realizari Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum si pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achizitia unei locuinte, conform unui comunicat trimis redactiei.

S-a aflat ora cand incepe eMAG Black Friday? Romanii, cu sufletul la gura

EMAG tine secreta ora pentru Black Friday, dar poate fi intuita. Pana cand magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul intreg cu toate reducerile. Cand incepe eMAG Black Friday Cand vine vorba de Black Friday, scenariul la eMAG e destul de simplu: incepe dimineata, fara sa divulge ora. Dar aceasta poate .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )