Libnet.ro
UNICEF

13:45

eMag are in oferta 25 de masini de Black Friday. Acestea sunt cele mai mari discounturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eMag are in oferta 25 de masini de Black Friday. Acestea sunt cele mai mari discounturi

Si anul acesta, romanii pot cumpara masini de Black Friday de pe eMag. Oferta este ceva mai mica decat in alti ani, sunt doar 25 de autoturisme la vanzare de la 11 branduri auto. Anul trecut, dealerii auto au avut expuse peste 50 de masini. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG, preturi de pomana de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la preturi de nimic

EMAG si-a propus sa vanda milioane de produse anul acesta de Black Friday si a pregatit reduceri substantiale. Iata ce oferte ai la telefoane Samsung, Apple si Huawei. eMAG organizeaza.

Catalogul eMAG uimeste Romania: se vinde asa ceva chiar de Black Friday

In mai putin de 24 de ore, eMAG da drumul Black Friday. Pe 13 noiembrie pune pe site cele mai bune reduceri. Si pe masura ce ne apropiem de momentul zero magazinul vine cu diverse surprize.

S-a aflat ora cand incepe eMAG Black Friday? Romanii, cu sufletul la gura

EMAG tine secreta ora pentru Black Friday, dar poate fi intuita. Pana cand magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul intreg cu toate reducerile. Cand incepe eMAG Black Friday Cand vine vorba de Black Friday, scenariul la eMAG e destul de simplu: incepe dimineata, fara sa divulge ora. Dar aceasta poate .

Telefoane ieftine la eMAG: preturi pana in 1.500 de lei de Black Friday

Dupa ce ai asteptat un an ca sa vina Black Friday 2020 si sa mai uiti de pandemie, eMAG a inceput sezonul reducerilor cu super preturi la un numar mare de produse, inclusiv telefoane bune.

Oferta Dacia de Black Friday

Cum nu te poti decide intr-o zi daca sa iti cumperi masina sau nu, cei de la Dacia au transformat Black Friday intr-un weekend de oferte speciale.

Black Friday incepe maine seara pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere

Black Friday te asteapta pe Vivre. ro cu reduceri impresionante, la zeci de mii de produse. Alege-ti preferatele si pregateste-te sa te bucuri de cele mai bune preturi din intregul an, incepand de miercuri, 11 noiembrie.

Vestea diminetii pentru milioane de romani: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anuntul uimitor fix de Black Friday

De Black Friday, eMAG are si niste produse aparte: servicii Banca Transilvania. Daca chiar ai de toate, poate te intereseaza oferta bancii. Daca ai dorinte cum ar fi achizitionarea unei.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

eMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10

EMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe peste numai cateva ore.

Buget record de Black Friday: cat cheltuie romanii la eMAG si alte magazine in 2020

Mai mult ca sigur, romanii stiu ce inseamna Black Friday. Evenimentul implineste zece ani in 2020, iar eMAG are o campanie care simbolizeaza fix asta. Cu toate acestea, nu toti sunt dispusi.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )