Libnet.ro
UNICEF

07:15

Oferta Digi |RCS-RDS pentru toti clientii: costa 5 lei pe luna accesul

Playtech Playtech,
Oferta Digi |RCS-RDS pentru toti clientii: costa 5 lei pe luna accesul

Digi |RCS-RDS readuce in atentia clientilor sai un pachet excelent pentru televizoarele de ultima generatie. E vorba de pachetul 4K in care sunt incluse televiziunile Digi 4K si Eurosport. continuă pe Playtech

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii .

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )