Libnet.ro
UNICEF

09:15

Oficial: Halep este din nou numarul unu mondial

Online Sport Online Sport,
Oficial: Halep este din nou numarul unu mondial

Simona Halep a revenit la inceputul acestei saptamani pe prima pozitie a ierarhiei mondiale WTA. continuă pe Online Sport

Simona Halep este din nou numarul 1 mondial. Cat se va putea mentine

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 d.

Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Romanca Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma.

Nici viscolul nu il poate opri: Petre Daea este din nou vedeta in mediul online dupa o postare din camp (VIDEO)

Petre Daea lovestie din nou! in ciuda viscolului teribil, ministrul de la Agricultura s-a deplasat personal in plin camp pentru a verifica cultura de orz din vestul tarii. Acesta a infruntat eroic.

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

Victor Ponta anunta ca vrea sa candideze din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa candideze din nou la alegerile prezidentiale. Fostul social-democrat sustine insa ca nu planuieste sa se inscrie in cursa electorala in 2019, ci.

Victor Ponta anunta ca va candida din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca are intentia de a candida din nou. Politicianul a explicat ca nu va candida in anul 2019, dar ia in calcul o candidatura in 2024 sau in 2029. intrebat daca va mai ca.

Madalina Ghenea a iesit din nou in lume. Iat-o la Milan Fashion Week!

Dupa despartirea de Matei Stratan si o perioada in care a stat mai mult in umbra, Madalina Ghenea a iesit din nou in public. Iata cum si-a facut aparitia la Milan Fashion Week.

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat din nou, dupa anuntul lui Tudorel Toader. Raportul privind DNA nu a fost facut public

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat, din nou, vineri dimineata, situatia fiind similara si joi seara, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef.

La 81 de ani, Berlusconi este din nou in postura de a salva Italia. Pana si UE isi pune sperantele in el

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, astazi in varsta de 81 de ani, este omul care ar putea aduce victoria dreptei italiene in alegerile legislative din 4 martie, in ciuda parcursului sau politic presarat de scandaluri si procese.

Viorica Dancila gafeaza grav din nou: Ce a putut spune premierul despre pensia minima din Romania

O noua aparitie televizata, o noua gafa uriasa facuta de premierul Viorica Dancila! Sefa executivului s-a incurcat rau de tot in cifre si a ajuns sa majoreze valoarea pensiei minime din Romania de nu ma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )