Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor

In urma cu 31 de ani, romanii au asezat piatra de temelie a Romaniei democratice si nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor, afirma Klaus Iohannis in mesajul transmis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. continuă pe Antena3

IOHANNIS, LA 31 DE ANI DE LA REVOLUTIE: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca romanii s-au asezat in fata tancurilor

Comunismul a rupt legatura fireasca cu familia democratiilor europene, iar dupa 45 de ani de crime si cruzimi, romanii s-au asezat in fata tancurilor pentru idealurile lor, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertati, la 31 de ani de la Revolutia din 1989. El a facut un nou apel pentru aflarea adevarului in dosarul Revolutiei, relateaza Digi24.

Dosarul Revolutiei, o restanta rusinoasa. Klaus Iohannis: Justitia trebuie sa isi faca datoria!

Comunismul a rupt legatura fireasca cu familia democratiilor europene, iar dupa 45 de ani de crime si cruzimi, romanii s-au asezat in fata tancurilor pentru idealurile lor, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertati, la 31 de ani de la Revolutia din 1989. Tocmai de aceea, seful statului a facut un nou apel pentru aflarea adevarului in Dosarul Revolutiei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Ce i-au spus liderii coalitiei lui Klaus Iohannis. Florin Citu: De maine seara pornim la drum

Liderii coalitiei de centru-dreapta au declarat, marti seara, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca i-au spus presedintelui ca sunt pregatiti sa guverneze impreuna, sprijinindu-l pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )