Libnet.ro
UNICEF

08:46

OFICIAL Metroul Drumul Taberei va fi inaugurat marti, 15 septembrie

Adevărul Adevărul,
OFICIAL Metroul Drumul Taberei va fi inaugurat marti, 15 septembrie

Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat marti, 15 septembrie, a anuntat luni ministrul Transporturilor Lucian Bode. continuă pe Adevărul

Cand va fi inaugurat metroul din Drumul Taberei. Anuntul premierului Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care mai depinde de cateva obiectii ale ISU. Rezolvarea acestor obiectii se va face intr-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, a afirmat premierul.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

Se inaugureaza Metroul din Drumul Taberei! Magistrala M5 va fi deschisa marti, 15 septembrie, pentru traficul cu calatori UPDATE La ce ora va fi deschisa si care va fi intervalul de circulatie al trenurilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei va fi inaugurata marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor in sedinta de guvern de luni. M5 Raul Doamnei - Eroilor 2, cu extensia la Valea Ialomitei si depou, este prima magistrala de metrou din Bucuresti construita de la zero dupa Revolutie si devine cea mai scumpa lucrare de infrastructura urbana finalizata din tara.

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

Metrou Drumul Taberei. Cum arata harta Magistralei 5, care urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa circulatiei marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Lucrarile trebuiau finalizate, conform primului termen avansat,.

A venit ziua cea mare: se deschide circulatia la metroul din Drumul Taberei. Care e programul

Circulatia la metroul din Drumul Taberei va fi deschisa marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor. intre timp, Metrorex a publicat si programul dupa care vor circula.

Programul metroului din Drumul Taberei. Cat vei astepta pe peron

Metrorex a publicat luni programul de circulatie pentru trenurile care vor circula pe linia de metrou Drumul Taberei, care va fi inaugurata marti, 15 septembrie.

BODE: Suntem pregatiti sa dam in circulatie magistrala M5 Drumul Taberei mainei

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca magistrala Drumul Taberei va fi data in circulatie marti, 15 septembrie, conform news. ro.

BODE: Suntem pregatiti sa dam in circulatie magistrala M5 Drumul Taberei-Eroilor, maine

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca magistrala Drumul Taberei-Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )