Libnet.ro
UNICEF

15:15

Oficial: Noul Nexus 5 este cel mai nou smartphone supravegheat de Google [VIDEO]

Playtech Playtech,
Oficial: Noul Nexus 5 este cel mai nou smartphone supravegheat de Google [VIDEO]

Dupa lungi valuri de speculatii, astazi a fost anuntat oficial cel mai nou terminal creat de Google cu LG, este vorba de Nexus 5. Fara nici un fel de surle si trambite, gigantul din Mountain View a mai creat astazi un sub domeniu foarte usor de retinut. Este vorba de www. google. com/nexus/5. In asta a constat lansarea celui mai nou aparat creat de LG impreuna cu Google. Din multe puncte de vedere, acesta se bazeaza pe un alt smartphone foarte competent []. continuă pe Playtech

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Romania ocupa locul 73 ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri

Raportul Doing Business 2014, elaborat de Banca Mondiala BM) arata ca tara nostra si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit surselor de presa.

Acesta este cel mai original tunning auto. in Romania, o astfel de masina s-ar vinde ca painea calda

Inventivitatea romanilor a fost umbrita de cea a rusilor, care au gasit solutie extrem de practica pentru consacratele gratare. Pentru a nu le mai fi dificil sa gaseasca un loc de gratar si pentru a.

Noul Google Nexus 5 este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2.100 de lei

Nexus 5, cel mai nou smartphone lansat pe piata pe 31 octombrie de catre Google, este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2. 100 de lei.

Noul Google Nexus 5 este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2.000 de lei

Nexus 5, cel mai nou smartphone lansat pe piata pe 31 octombrie de catre Google, este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2. 100 de lei.

LG a anuntat oficial noul smartphone revolutionar LG G Flex

Avand in vedere cateva elemente introduse odata cu LG G Flex, termenul de revolutionar este cel mai potrivit in asociere cu aparatul. De cateva saptamani am tot detaliat cele doua smartphone-uri cu display-uri curbate, LG G Flex si Samsung Galaxy Round. Desi panoul unuia este curbat de alungul telefonului si panoul celui de al doilea este curbat pe latul terminalului, exista si cateva similaritati intre ele. Cea mai importanta consta in disponibilitatea redusa, limitata in ambele cazuri la Coreea de [].

Raportul publicat AZI la Washington care priveste tara noastra. Romania, pe locul 73 in topul statelor unde e cel mai usor sa faci afaceri

Romania si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit celei mai recente editii a raportului Doing Business, elaborat de Banca Mondiala BM) si.

Cel mai mare diamant portocaliu din lume este scos la licitatie

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, cu o valoare cuprinsa intre 17 si 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 12 noiembrie, la Geneva, de casa Christie039;s, informeaza AFP.

Statele Unite au inregistrat in anul fiscal 2013 cel mai redus deficit bugetar incepand din 2008

SUA a inregistrat in anul fiscal 2013, ce s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai mic deficit bugetar incepand din 2008, de 680 miliarde dolari, relateaza CNN. Deficitul bugetar din acest an este.

Gazprom, cel mai puternic brand rusesc. Cati bani valoreaza numele care incalzeste Europa cu gaze

Gazprom a fost declarat de agentia americana Interbrand cel mai valoros brand al Rusiei. Valoarea acestuia este estimata la 39 de miliarde de dolari 1,25 trilioane de ruble), scrie Russia Today .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )