Libnet.ro
UNICEF

05:01

Statele Unite au inregistrat in anul fiscal 2013 cel mai redus deficit bugetar incepand din 2008

B1 B1,
Statele Unite au inregistrat in anul fiscal 2013 cel mai redus deficit bugetar incepand din 2008

SUA a inregistrat in anul fiscal 2013, ce s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai mic deficit bugetar incepand din 2008, de 680 miliarde dolari, relateaza CNN. Deficitul bugetar din acest an este. continuă pe B1

Europa si Statele Unite astazi: iesirea din ipocrizie

Cel mai bun lucru pe care Europa si Statele Unite ar putea sa-l faca astazi, odata ajunse lucrurile aici, in acest impas stanjenitor provocat de mega-scandalul dezvaluirii publice a interceptarilor N. , ar fi sa recunoasca in cele din urma, cu luciditate, ca au nevoie una de cealalta, ca au interesul fundamental sa fie in continuare alaturi, chiar fara afectivitatea de altadata si fara increderea sau admiratia cu care se gratulau in timpul Razboiului Rece.

Statele Unite foloseau servicii europene de informatii pentru efectuarea interceptarilor

Directorul Agentiei Nationale de Securitate NSA) din SUA, Keith Alexander, a negat, marti, ca Statele Unite colecteaza direct inregistrari ale telefoanelor sau e-mailurile cetatenilor europeni, catalogand dezvaluirile facute de publicatiile Le Monde, El Mundo si LEspresson complet false, informeaza CNN.

Statele Unite dau asigurari ca nu intercepteaza comunicatiile ONU

Statele Unite au oferit garantii Natiunilor Unite ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile functionarilor organizatiei, anunta un purtator de cuvant al ONU, citat de AFP. Purtatorul de cuvant.

Statele Unite dau asigurari ca nu intercepteaza comunicatiile ONU.

Statele Unite au oferit garantii Natiunilor Unite ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile functionarilor organizatiei, anunta un purtator de cuvant al ONU, citat de Mediafax. Purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, a declarat ca Natiunile Unite au cerut clarificari Statelor Unite dupa o serie de informatii aparute in presa. Inteleg ca autoritatile americane au dat asigurari ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile Natiunilor Unite, a explicat oficialul .

Statele Unite critica exporturile Germaniei

Statele Unite au criticat recent politicile financiare ale Germaniei, aratand ca modelul de crestere economica bazat pe exporturi aduce atingere zonei Euro, precum si in ansamblu economiei globale, scrie BBC.

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul .

Cel mai bogat roman divorteaza. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro.

Cel mai bogat roman, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a impacat cu Domnita Niculae, cei doi continuand procedurile de divort, miza fiind jumatate din averea estimata la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimarilor Forbes. Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a intentat divortul fata de sotia sa in 6 noiembrie 2012, iar in 17 mai 2013, sotia miliardarului a intentat actiune pentru partaj. La termenul din 18 septembrie, magistratii le-au cerut sotilor Niculae sa gaseasca un mod de a se impaca .

Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs.

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )