Libnet.ro
UNICEF

18:00

E oficial! Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE

B1 B1,
E oficial! Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE

Bilantul actualului guvern este negativ pe toata linia. O noua confirmare vine de la Eurostat. Comisia Europeana a publicat marti, 24 octombrie, datele Eurostat care arata ca Romania a incheiat. continuă pe B1

Date ingrijoratoare: Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II din 2017

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din PIB in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana, arata datele Eurostat, citate de stirileprotv. ro. Dupa.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in T2, mult peste limita permisa

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare deficit bugetar in trimestrul doi din acest an, de 4,1% din PIB, reiese din datele publicate de Eurostat. Dintre statele membre, doar tara noastra si Marea Britanie 3,4%) au inregistrat in.

Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE, in trimestrul al doilea din 2017

Tara noastra a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate astazi de Eurostat.

Eurostat - Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II: 4,1%

Comisia Europeana estimeaza ca Romania a incheiat trimestrul II din 2017 cu un deficit de 4,1%, cel mai mare din Uniunea Europeana, potrivit datelor corectate cu variatiile sezoniere care au fost publicate marti de Eurostat.

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra, isi deschide portile-VIDEO

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra isi deschide astazi portile. Editia din acest a targului reuneste peste 530 de companii din 24 de.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Eurostat: Romania are un deficit bugetar de 4,1% in trimestrul al doilea, cel mai mare din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Eurostat: Deficitul bugetar al Romaniei - 4,1%, in trimestrul al doilea

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate ieri de Eurostat si citate de News. ro.

Draga Olteanu Matei implineste 84 de ani. Care este cel mai mare regret al sau

Draga Olteanu Matei a avut o casnicie cum unii doar viseaza. Timp de 44 de ani, ea si medicul Ion Matei au fost fericiti unul langa altul, iar de cand sotul ei a murit, actrita nu isi mai.

Scumpiri in lant: Romania are cele mai mari accize la carburanti din zona

Avem carburantii cei mai scumpi din regiune. De la inceputul lunii august, benzina si motorina s-au scumpit de cateva ori. Dupa cresterea in doua etape a accizelor si pe fondul usoarei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )