Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scumpiri in lant: Romania are cele mai mari accize la carburanti din zona

B1 B1,
Scumpiri in lant: Romania are cele mai mari accize la carburanti din zona

Avem carburantii cei mai scumpi din regiune. De la inceputul lunii august, benzina si motorina s-au scumpit de cateva ori. Dupa cresterea in doua etape a accizelor si pe fondul usoarei. continuă pe B1

Referendum in regiunile italiene Lombardia si Veneto: Participantii s-au pronuntat in favoarea unei autonomii mai mari fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, s-au pronuntat duminica, in cadrul unui referendum, in favoarea unei autonomii mai mari a regiunilor lor fata de Roma, anunta Reuters, citand rezultatele partiale.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma, liderii celor doua regiuni, ambii membri ai Ligii Nordului, sustinand ca 90% dintre cei care s-au prezentat la urne in cadrul referendumurilor de duminica au spus da, potrivit unei surse din presa externa.

Referendumuri in Italia: Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma, liderii celor doua regiuni, ambii membri ai Ligii Nordului, sustinand ca 90% din cei care s-au prezentat la urne in cadrul referendumurilor de duminica au spus da.

Iata care sunt cele mai puternice zodii. Acesti nativi nu se tem de nimic

Exista nativi care nu se tem de nimic in viata. Iar acestia fac parte din anumite semne zodiacale. Aflati care sunt acestea in continuare. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne.

Londra a introdus o taxa pentru cele mai poluante masini. La ce vehicule se aplica

Londra a introdus, luni, o taxa de zece lire sterline pentru cele mai vechi si mai poluante masini, cu scopul de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul metropolei, Sadiq Khan.

Londra introduce o taxa pentru cele mai poluante autovehicule

Londra va introduce, luni, o taxa pentru cele mai vechi si mai poluante autovehicule, in incercarea de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, potrivit Reuters.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

Cele mai bune filme inspirate din viata reala din care ai ce invata

Filmele inspirate din fapte reale sau care pleaca de la o povestea reala sunt printre cele mai cautate filme si asta pentru ca ofera lectii de viata si de istorie. Criticii se plang adesea de lipsa ideilor originale de la Hollywood. Si in timp ce filmele bazate pe evenimente din viata reala ar putea fi [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )