Libnet.ro
UNICEF

21:30

OLAF: Tot mai multi privati din Romania acuza fraudarea fondurilor UE

Antena3 Antena3,
OLAF: Tot mai multi privati din Romania acuza fraudarea fondurilor UE

Numarul reclamatiilor primite de la agenti privati din Romania referitoare la fraudarea fondurilor europene a crescut in ultima perioada, a anuntat directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda. continuă pe Antena3

Directorul OLAF:S-au inmultit reclamatiile de la privati din Romania privind fraudarea ...

Directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, a declarat ca in ultima perioada a crescut numarul reclamatiilor venite de la agenti privati din Romania referitoare la fraudarea fondurilor europene, informeaza Mediafax. Am vazut in ultima perioada o crestere a acuzatiilor care vin de la persoanele private, ceea ce inseamna ca OLAF e mai bine cunoscut si mai credibil, a declarat Kessler, intrebat intr-o conferinta de presa despre anchetele desfasurate .

Faze Tari: Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national; Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la Doamna cu coasa! Cultul Sfintei Morti ia amploare si deranjeaza Vaticanul! 5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Le-au cusut buzunarele ca sa nu mai ia spaga! Medicii de la un spital privat din Iasi au primit uniforme antibacsis. Pentru a descuraja pacientii sa bage mici atentii in buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iasi a luat o masura ingenioasa. Atentatorul din Boston, idolul adolescentelor: Imi e dor de el. Un numar tot mai mare de tinere isi exprima solidaritatea fata de Djohar Tsarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena responsabili pentru atentatul din Boston. Pe retelele de socializare, adolescentele se declara indragostite de tanarul de 19 ani si cer chiar eliberarea lui.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Traian Basescu, directorului Oficiului Anti-Frauda European: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Presedintele Basescu a spus marti, la inceputul intrevederii cu directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, ca departamentul corespondent din Romania, DLAF, exagereaza uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determina blocarea acestora, relateaza Mediafax.

ANALIZA Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii trebuie sa tina cont, exact ca in cazul alimentelor, de mai multi factori.

Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Asa poate fi tradusa criza economica pentru bugetarii din Romania. in timp ce salariile celor mai multi angajati la stat au fost taiate drastic, unele companiile de stat.

ANALIZA: Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

Studiul ROADS: Piata raportata de publicitate online din Romania in 2012 - 22,1 milioane de euro

Piata raportata de publicitate online din Romania s-a ridicat, in 2012, la 22,1 milioane de euro 98,6 milioane de lei, calculat la cursul mediu anual), potrivit celui mai nou studiu ROADS referitor la aceasta piata, studiu dat publicitatii astazi. In al doilea semestru al anului trecut, valoarea pietei locale de publicitate online a fost de 11,6 milioane de euro calculat la cursul mediu anual), fiind pentru prima data cand valoarea in lei depaseste 50 de milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )