Libnet.ro
UNICEF

13:00

Faze Tari: Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national; Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la Doamna cu coasa! Cultul Sfintei Morti ia amploare si deranjeaza Vaticanul! 5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Hotnews Hotnews,
Faze Tari: Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national; Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la Doamna cu coasa! Cultul Sfintei Morti ia amploare si deranjeaza Vaticanul! 5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Le-au cusut buzunarele ca sa nu mai ia spaga! Medicii de la un spital privat din Iasi au primit uniforme antibacsis. Pentru a descuraja pacientii sa bage mici atentii in buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iasi a luat o masura ingenioasa. Atentatorul din Boston, idolul adolescentelor: Imi e dor de el. Un numar tot mai mare de tinere isi exprima solidaritatea fata de Djohar Tsarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena responsabili pentru atentatul din Boston. Pe retelele de socializare, adolescentele se declara indragostite de tanarul de 19 ani si cer chiar eliberarea lui. continuă pe Hotnews

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Faze tari: Cuvintele pe care omenirea le foloseste inca din epoca de piatra. Descoperirea oamenilor de stiinta; Au crescut cu doi gheparzi in casa; Descoperire extraordinara pe fundul Marii Negre. Au o vechime de peste 11.000 de ani

Cere sa fie executata dupa ce si-a ucis iubitul intr-un mod barbar. O femeie de 32 de ani din America cere sa fie executata, decat sa faca inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis iubitul cu 27 de lovituri de cutit, in 2008. Ca sa. Stau cu poneiul in casa! O familie din Marea Britanie are un animal de companie mai putin obisnuit, mai ales daca ne gandim la faptul ca acesta este tinut in casa. Poneiul, care are doar 71 de centimetri inaltime, petrece atat de mult timp in.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )