Libnet.ro
UNICEF

13:15

OnePlus X e noul telefon de la poate cea mai interesanta companie din China

Adevărul Adevărul,
OnePlus X e noul telefon de la poate cea mai interesanta companie din China

Dupa OnePlus One si OnePlus 2, a venit vremea chinezilor de la OnePlus sa mai lanseze un telefon. Dotarile sunt bune, pretul e mai mic decat la primul model si se numeste OnePlus X. continuă pe Adevărul

Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba

Daca ati fost intotdeauna fascinati de spatiu, acum veti putea explora si voi stelele in detaliu folosind cea mai mare imagine spatiala. Dupa cativa ani in care au fost depasire recorduri dupa recoduri vizavi de cea mai mare imagine panoramica de pe pamant, cineva s-a gandit sa atinga aceeasi performanta cu o imagine spatiala. Ilustrata [] Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Franta nu mai ocupa primul lor in topul tarilor care produc cea mai mare cantitate de vin, iar Romania figureaza si ea pe lista, potrivit unui raport al Organizatiei Internationale a Viei si Vinului.

MI 5: Islamistii sunt cea mai mare AMENINTARE la adresa Marii Britanii, din ultimii 30 de ani

Seful serviciului de securitate interna MI5) de la Londra, Andrew Parker, considera ca militantii islamisti reprezinta cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie.

UniCredit Bank, desemnata cea mai buna banca de Cash Management in 2015

UniCredit Bank a fost desemnata Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, in cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor bancilor din tara, informeaza un comunicat de presa remis astazi redactiei.

In pofida eliminarii de la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia anul pe locul 2 WTA - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep va incheia anul 2015 pe locul 2 in ierarhia WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare la final de an din cariera. Cu toate ca a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din faza grupelor, Simona nu va mai putea fi depasita de Garbine Muguruza locul 3 in lume).

Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor

Samsung Galaxy View, cea mai nou tableta a coreenilor, ar putea fi un rival de temut pentru iPad Pro. Despre Samsung Galaxy View s-a vorbit foarte mult timp. in ultimele saptamani am avut parte de numeroase informatii in legatura cu tableta, dar si de o serie de imagini interesante. Dupa cum era de asteptat, compania [] Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai slaba productie de zahar din ultimii 40 ani duce la cresterea importurilor in UE

Uniunea Europeana se pregateste pentru cea mai slaba productie de zahar din ultimele patru decenii, ceea ce duce la cresterea preturilor si a importurilor in regiune, informeaza Bloomberg.

Miercuri dimineata s-a consemnat cea mai scazuta temepratura din aceasta toamna: -8 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul termometrelor a coborat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara inregistrata in aceasta toamna, in zonele locuite.

Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica

Ideea sexului cu robotii e destul de problematica, din mai multe considerente etice si practice. Oricum, daca sperai sa afli mai multe cu ocazia conferintei anuale Love and Sex with Robots, ar trebui sa renunti la idee, pentru ca nu va mai avea loc. in cazul in care nu stii despre ce e vorba, evenimentul [] Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de pepene verde: reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de pepene verde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )