Libnet.ro
UNICEF

07:31

Pink ne prezinta videoclipul piesei Walk Of Shame!

Devorator Monden Devorator Monden,
Pink ne prezinta videoclipul piesei Walk Of Shame!

Cel de-al cincilea per total si probabil ultimul single extras de pe albumul The Truth About Love are parte de un clip plin de energie si voie buna. Doar contine imagini desprinse din ultimul turneu al lui Pinkcare a trecut prin multe tari de pe glob! Walk Of Shame a fost lansat ca single oficial . continuă pe Devorator Monden

Pink prezinta un teaser pentru clipul piesei Walk Of Shame!

Talentata artista, care de curand a fost numita Femeia Anului 2013 de catre Billboard, lanseaza un nou single de pe ultimul sau material, The Truth About Love, piesa intitulandu-se Walk Of Shame. Albumul lansat de Pink in septembrie 2012 a devenit primul No. 1 al sau in Billboard Hot 200. La sfarsitul acestei saptamani vom avea .

Fresh! JLS au lansat videoclipul piesei Billion Lights!

Noul single al formatiei britanice beneficiaza acum si de un clip, lansat la doar cateva zile de la premiera piesei Billion Lights. Videoclipul a fost dezvaluit pe patru octombrie. Cadrul care predomina in clip este cel in care baietii stau intr-o incapere luminata de cateva neoane interpretandu-si piesa. Concomitent sunt aratate diferite cadre nostalgice, cum .

HOT! Ellie White lanseaza videoclipul piesei Fell, un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini!

Ellie White lanseaza prima colaborare cu un artist international. Noul videoclip al artistei, Feel, este un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini, cel care a mixat alaturi de nume mari din industrie, precum Tiesto, David Guetta, Bob Sinclair si Felix Da House Cat. Piesa Feel este compusa de Ellie White in perioada in care .

HOT! IRRA isi face debutul in muzica cu videoclipul piesei Earthquake!

Primul videoclip lansat in Romania de fermecatoarea IRRA, solista din Republica Moldova, este cu siguranta unul iesit din comun. Pentru ca povestea piesei Earthquake este una speciala, iar echipa care l-a produs si-a dorit ceva care se petrece intr-o lume abstracta, cu o fiinta minsterioasa in prim-plan, intr-un clip altfel, pe care fanii sa il .

D. Woods (ex-Danity Kane) lanseaza videoclipul piesei Gold Mine!

Artista, pe numele sau adevarat Wanita Denise Woodgett, a decis de curand sa nu mai revina alaturi de colegele sale in formatia Danity Kane, in formula care le-a consacrat, ci sa isi incerce norocul de una singura. Astfel D. Woods si-a lansat la sfarsitul acestei veri un nou single, Gold Mine, extras de pe ultimul .

Meek Mill,Nicki Minaj, French Montana si Fabolous prezinta clipul piesei I B On Dat!

Partial filmat intr-un studio si pe strada, avem parte in clip si de cadre cu cei patru rapperi care isi interpreteaza piesa aflandu-se intr-o incapere complet alba. I B On Dat, colaborarea dintre Meek Mill, Nicki Minaj, French Montana si Fabolous, face parte de pe ultimul mixtape al lui Meek Mill, intitulat Dreamchasers 3, care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )