Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fresh! JLS au lansat videoclipul piesei Billion Lights!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! JLS au lansat videoclipul piesei Billion Lights!

Noul single al formatiei britanice beneficiaza acum si de un clip, lansat la doar cateva zile de la premiera piesei Billion Lights. Videoclipul a fost dezvaluit pe patru octombrie. Cadrul care predomina in clip este cel in care baietii stau intr-o incapere luminata de cateva neoane interpretandu-si piesa. Concomitent sunt aratate diferite cadre nostalgice, cum . continuă pe Devorator Monden

JLS ne prezinta un teaser al clipului piesei Billion Lights + coperta compilatiei Goodbye: The Greatest Hits!

Dupa ce in urma cu doua zile membrii formatiei britanice ne-au incantat cu noul lor single, iata ca acum baietii ne ofera un prim teaser al clipului piesei Billion Lights si ne prezinta si coperta noului lor material, compilatia Goodbye: The Greatest Hits. Teaserul, care a fost postat pe contul de Youtube al formatiei JLS .

Fresh! Lena Katina (ex-t.A.T.u.) a lansat clipul piesei Lift Me Up!

Simplitatea este elementul pe care pare a se baza fosta membra a formatiei din Rusia in cadrul noului sau clip, cel pentru single-ul Lift Me Up. Acesta, care are si o versiune in spaniola intitulata Levantame, reprezinta cel de-al doilea single oficial extras de pe viitorul sau album de debut solo care este programat sa .

HOT! IRRA isi face debutul in muzica cu videoclipul piesei Earthquake!

Primul videoclip lansat in Romania de fermecatoarea IRRA, solista din Republica Moldova, este cu siguranta unul iesit din comun. Pentru ca povestea piesei Earthquake este una speciala, iar echipa care l-a produs si-a dorit ceva care se petrece intr-o lume abstracta, cu o fiinta minsterioasa in prim-plan, intr-un clip altfel, pe care fanii sa il .

Pink ne prezinta videoclipul piesei Walk Of Shame!

Cel de-al cincilea per total si probabil ultimul single extras de pe albumul The Truth About Love are parte de un clip plin de energie si voie buna. Doar contine imagini desprinse din ultimul turneu al lui Pinkcare a trecut prin multe tari de pe glob! Walk Of Shame a fost lansat ca single oficial .

D. Woods (ex-Danity Kane) lanseaza videoclipul piesei Gold Mine!

Artista, pe numele sau adevarat Wanita Denise Woodgett, a decis de curand sa nu mai revina alaturi de colegele sale in formatia Danity Kane, in formula care le-a consacrat, ci sa isi incerce norocul de una singura. Astfel D. Woods si-a lansat la sfarsitul acestei veri un nou single, Gold Mine, extras de pe ultimul .

HOT! Ellie White lanseaza videoclipul piesei Fell, un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini!

Ellie White lanseaza prima colaborare cu un artist international. Noul videoclip al artistei, Feel, este un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini, cel care a mixat alaturi de nume mari din industrie, precum Tiesto, David Guetta, Bob Sinclair si Felix Da House Cat. Piesa Feel este compusa de Ellie White in perioada in care .

Pusha T si Kendrick Lamar au lansat clipul piesei Nosetalgia!

O noua piesa promotionala dezvaluita de catre Pusha T de pe albumul sau de debut, My Name Is My Name, beneficiaza acum si de un clip. Nosetalgia reprezinta o colaborare cu unul dintre colegii de breasla ai rapperului, Kendrick Lamar. Clipul piesei Nosetalgia, realizat in alb-negru, ii prezinta pe cei doi rapperi plimbandu-se noaptea pe .

Bob Sinclar a lansat videoclipul noului sau single Cinderella (She Said Her Name)!

Noua piesa a DJ-ului si producatorului francez reprezinta cel de-al doilea single extras de pe ultimul sau material discografic, intitulat Paris By Night A Parisian Musical Experience), album ce a fost lansat anul acesta pe 1 aprilie. In cadrul clipului, a carui premiera a avut loc pe 1 octombrie, Bob Sinclar nu isi face aparitia .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )